Detaliul uriaș observat de fani la Lidia Buble. Toți s-au găbit să o felicite pentru pasul cel mare

Detaliul uriaș observat de fani la Lidia Buble. Toți s-au găbit să o felicite pentru pasul cel mare
Detaliul inedit de pe mana Lidiei Buble

Lidia Buble s-a dat de gol cu ultima fotografie postată pe InstaStories. Fosta iubită a lui Răzvan Simion pare să fie pregătită să treacă la următorul nivel cu actualul ei partener de viață, spun fanii artistei. Despre ce anume este vorba.

Ce detaliu au observat fanii Lidiei Buble pe mâna artistei

Lidia Buble nu mai are nevoie de cuvinte de prezentare. Blondina este una dintre cele mai populare, apreciate și cunoscute cântărețe din România. Cu o voce ușor de recunoscut, carismă, veselie și un simț dezvoltat al umorului, Lidia Buble a reușit să cucerească inimile a milioane de români de-a lungul anilor.

Relația ei cu matinalul Răzvan Simion a durat șase ani de zile, timp în care cele două vedete au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul autohton. Destinul a avut alte planuri pentru ei, așa că cei doi s-au despărțit, iar între timp chipeșul prezentator de la Antena 1 și-a refăcut viața alături de frumoasa arhitectă Daliana Răducan.

Soarele ar fi răsărit și pe strada Lidiei Buble, întrucât artista pare să fie implicată și ea, la rândul ei, într-o nouă relație amoroasă. În ultimul timp, blondina a tot „scăpat” imagini inedite care duc cu gândul la prezența unui nou bărbat în viața și inima ei, precumm cine romantice, îmbrățisări pătimașe și dedicații muzicale.

Recent, concurenta de la Asia Express s-a pozat cu un inel strălucitor pe deget, iar admiratorii săi au bănuit că ar fi vorba despre un inel de logodnă. Lidia Buble nu a confirmat aceste zvonuri, deși a desenat două inimi lângă bijuteria care-i împodobește degetul inelar de la mâna stângă, semn că obiectul prețios ar putea fi un cadou de la noul ei partener.

Lidia Buble, despre Răzvan Simion: „Da, îl mai iubesc, dar în alt mod!”

Vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit i-a șocat pe toți românii. Când fanii celor doi așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului, artista și vedeta de la Neatza au anunțat că drumurile lor se despart. Cu toate acestea, Lidia Buble a declarat că-l consideră pe Răzvan Simion marea dragoste a vieții sale.

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă’, a declarat Lidia Buble la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI