Lidia Buble e deja istorie. Iubitul celebru a făcut o altă cucerire: cântăreața nu se va bucura să vadă așa ceva

Lidia Buble e deja istorie. Iubitul celebru a făcut o altă cucerire: cântăreața nu se va bucura să vadă așa ceva
O poveste cu final neașteptat

Lidia Buble pare-se că nu are noroc în dragoste. După relația de șase ani cu Răzvan Simion, Lidia a trcut prin momentre grele. Ulerior, după o perioadă de acalmie, au apărut noi informații despre o posibilă relație. Bărbatul, fost luptător MMA, Cobra Tate, ar fi fost noul partener al artistei. Numai că lucrurile, deși promițătoare, au luat un alt drum. Cobra Tate și-a îndreptat atenția către altcineva, iar Lidia a rămas din nou singură.

Cobra Tate a uitat-o pe Lidia Buble

Dacă la începutul anului apropiați ai Lidiei relatau despre o posibilă relație a artistei cu Cobra Tate, de data asta aflăm că lucrurile stau altfel. Fostul luptător MMA, acum om de afaceri, se pare că și-a îndreptat atenția în altă parte. Presupusa relație dintre Lidia Buble și Cobra Tate, conform noilor informații, nu a fost decât o joacă și nimic mai mult. Cobra Tate, persoană publică deja, a fost inevitabil urmărit de paparazzi.

Cei de la Spynews.ro l-au surprins pe tânăr, alături de o frumoasă brunetă, la un restaurant de fițe din Capitală. Cei doi, Cobra Tate și misterioasa brunetă, erau însoțiți și de fratele afaceristului. Finalul zilei i-a surprins pe Cobra Tate și brunetă sărutându-se pasional, după care femeia pleacă, iar afaceristul rămâne să plătească nota de plată.

O poveste cu final neașteptat

După ce a trecut prin momente grele, după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble parcă își mai revenise. Apropiații vedetei vorbeau despre o nouă relație, aflată la început, între Lidia și Cobra Tate. Ba mai mult de-atât aceștia certificau relația cu Cobra Tate, declarând că ”sunt împreună, dar la început de relație. El este expansiv, o compleșește cu detalii, cu mici atenții, gesturi romantice.

Noile informații, din păcate, vin să contrazică afirmațiile din martie. Lidia nu a mai comentat nimic despre personajul în cauză. La fel și cei apropiați vedetei, nici ei nu au mai relatat absolut nimic despre acest lucru.

Ultima apariție emoționantă a Lidiei a fost pe Instagram, aceasta putând fi văzută în lacrimi de fani. Lacrimile au venit la momentul în care și-a adus aminte de familia sa și de faptul că se află la distanță unii de alții. De altfel Lidia a și scris pe Instagram despre asta, relatând că:

”Sunt foarte mândră de fraţii mei! Sunt extrem de talentaţi. Adevărul este că trei dintre ei sunt chiar mai talentaţi decât mine. Cântă mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana şi Lorena. Ei iau lecţii de canto, dar cânta şi la instrumente muzicale. Lorena, cea mai mică este şi cea mai talentată din familie.

De întâlnit, cu toţii, ne întâlnim când apucăm. Ultima dată ne-am văzut la un botez sau binecuvântare, cum se spune la noi. Au lipsit doar o soră care locuieşte în Spania şi un frate care stă în Bucureşti şi nu a putut veni. Îmi vine să plâng când mă gândesc la ei”, scria Lidia Buble.