Lidia Buble, criză de plâns pe internet. Ce s-a întâmplat cu artista

Lidia Buble, criză de plâns pe internet. Ce s-a întâmplat cu artista
Llidia Buble a început să plângă pe rețelele de socializare

Lidia Buble s-a afișat într-un moment mai delicat pe rețelele de socializare. Aceasta s-a pozat plângând, alături de un mesaj extrem de sensibil. Ce s-a întâmplat cu artista și ce a făcut-o să nu se mai poată abține?

Lidia Buble, criză de plâns pe rețelele de socializare. Artista le-a mărturisit totul fanilor

Lidia Buble nu și-a mai putut ține emoțiile în frâu și a răbufnit în plâns gândindu-se la un singur lucru: familia. Aceasta s-a emoționat extrem de tare după ce și-a amintit de distanța dintre ea și familia sa cu care are o relație extrem de strânsă.

Deși e plecată deja de ani buni de acasă și ar fi trebuie să se obișnuiască cu depărtarea, lucrurile nu stau tocmai atât de ușor precum ar fi crezut. Timpul a trecut, dar nimeni nu poate înlocui persoanele dragi din viața fiecăruia, mai cu seamă că această perioadă delicată pe care o traversăm a reușit să îi facă pe mulți să realizeze lucrurile importante.

Dorul de frați și surori răspândiți prin toată țara și care reușesc rar să se întâlnească în formula completă au făcut-o pe iubita cântăreață să lăcrimeze. Astfel, artista a postat câteva cuvinte pentru cei ce îi iubește, arătându-le încă o dată internauților partea ei sensibilă: „Mi-e dor de casă. Mi-e dor de frații și surorile mele’ Alături de cuvintele menționate anterior blondina a postat și o fotografie în care apare cu ochii în lacrimi, dar și o piesă tristă.

„Vreau să merg acasă”, este unul din versurile melodiei. Amintim că Lidia Buble provine dintr-o familie mare care cuprinde 10 frați și surori: Diana, Corneliu, Elisei, Iosif, Lorena , Daniel, Daniela, Beniamin, Estera, Simion. Mai mult, artista are 22 de nepoței și 354 de verișori.

„Sunt foarte mândră de frații mei!”

„Sunt foarte mandra de fratii mei! Sunt extrem de talentati si… adevarul este ca trei dintre ei sunt chiar mai talentati decat mine. Canta mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana si Lorena. Ei iau lectii de canto, dar canta si la instrumente muzicale. Lorena, cea mai mica este si cea mai talentata din familie. De intalnit, cu totii, ne intalnim cand apucam. Ultima data ne-am vazut la un botez sau binecuvantare, cum se spune la noi. Au lipsit doar o sora care locuieste in Spania si un frate care sta in Bucuresti si nu a putut veni. Imi vine sa plang cand ma gandesc la ei”
Lidia Buble

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI