Lidia Buble are o mare nemulțumire după Asia Express: ‘M-ai obsedat, nu mai pot’

Lidia Buble are o mare nemulțumire după Asia Express: ‘M-ai obsedat, nu mai pot’
Lidia Buble are o mare nemulțumire după Asia Express

Filmările de la Asia Express s-au terminat, însă Lidia Buble are o nemulțumire, pe care și-a strigat-o și pe Instagram. Ea a vorbit despre experiența la care a luat parte împreună cu sora ei, Estera.

Lidia Buble are o mare nemulțumire după Asia Express

Lidia și Estera formează una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Lidia Buble a mărturisit însă că aceasta este cu ochii țintiți la micul ecran, pentru a vedea cum s-a desfășurat competiția și prin ochii telespectatorului. Lidia Buble a spus că nu se dezlipește de ecran, atunci când la Antena 1 este difuzată emisiunea.

”Asia Express, ce mi-ai făcut, Asia Express?! Ce mi-ai făcut, ce mi-ai făcut, Asia Express? Că patru ore în fiecare zi numai la voi mă uit, stau numai cu ochii lipiți de ecran, m-ai obsedat, nu mai pot, mă cert cu toți vecinii pentru voi, Asia Express”, a spus Lidia Buble pe pagina personală de Instagram.

Lidia Buble, mărturisiri despre viața intimă

Recent, Lidia Buble a făcut mai multe dezvăluiri despre viața intimă. Ea a fost invitată la „Întrebarea Mesei Rotunde’ și a fost pusă la grea încercare de către actorul Marius Manole, gazda emisiunii. Lidia Buble a fost întrebată dacă ar putea renunța la a mai întreține relații intime timp de un an, iar artista a făcut dezvăluiri picante.

„38% dintre americani ar renunța la sex pentru un an de zile doar ca să poată călători. Pentru ce ai renunța la sex timp de un an?’, a întrebat actorul Marius Manole.

„Dar cum să renunț la sex?!’, a replicat Lidia Buble.

„Pentru Johnny Depp! Adică, îl iei, dar un an nu poți să faci sex cu el. Ai putea?’, a ajutat-o Marius Manole.

„Păi eu ce fac? Doamne ferește!’, a continuat artista.

„Păi, nu că îl vezi prin casă în chiloței, cum se plimbă, că n-ai voie să te atingi de el”, i-a spus Marius Manole.

„Pfoai… Cum să fac așa ceva? E de neconceput! Eu fac fix cum recomandă doctorul pe rețetă”, a conchis vedeta.

Totodată, Lidia Buble a fost întrebată și ce anume ar alege între sex și voce.

„Dacă îți spune cineva: ai de ales așa: ”Ori îți pierzi vocea, ori un an de zile nu mai faci sex”. Ce alegi?’, a întrebat Marius Manole.

„Am mai stat pe ”sec” șase-șapte luni. Pe ”sec”, nu pe sex! Și fără să fac nimic… Pfoa… că știi că vocea asta te ajută și când (n.r.: întreții relații sexuale)… Eu ți-am zis: eu cânt mereu! Stai să mă… Doamne… Doamne ferește, păi… Cred că ar fi singurul… Asta e floare la ureche. Mamă, dacă ar fi așa: să-mi pierd vocea… nu! Mă leg de calorifer, îmi rod unghiile, strâng din dinți”, a răspuns Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI