Lidia Buble, în lacrimi la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu artista

Lidia Buble, în lacrimi la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu artista
Ce a pățit Lidia Buble la Asia Express

Provocările din Asia Express devin din ce în ce mai dure! Lidia Buble formează o echipă cu sora ei, Estera, iar cele două încearcă să ajungă cât mai aproape de premiul cel mare, depășindu-și orice limită. Totuși, cântăreața nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Ce s-a întâmplat cu Lidia Buble la Asia Express

Momente dificile pentru Lidia Buble. Vedeta a fost nevoită să înfrunte câteva provocări uriașe alături de sora ei. Aceasta încearcă să își păstreze calmul și să dea tot ce este mai bun pentru a reuși să iasă victorioasă, dar, de această dată, condițiile grele la care a fost supusă și-au spus cuvântul.

Lidia Buble și Estera formează o echipă extrem de simpatică și apreciată la Asia Express. Cele două s-au luptat împotriva lui Cosmin Natanticu și a soției sale, Eliza, pentru a obține amuleta. Totuși, ele nu au reușit să pună mâna pe ea, dar au primit imunitatea, spre fericirea fanilor care le urmăresc.

Cântăreața a fost afectată de tot ce s-a întâmplat, așa că, la finalul cursei de foc, telespectatorii au putut observa cum aceasta a izbucnit în lacrimi. Vedeta a postat o fotografie din cadrul show-ului Asia Express în mediul digital, așa că le-a povestit fanilor ce i s-a întâmplat acolo.

Lidia Buble: ‘Mi-am dat și sufletul în cursa asta’

Mai exact, vedeta a mărturisit că s-a bucurat enorm pentru că a obținut imunitate, dar oboseala și-a spus cuvântul. Cântăreața a liniștit telespectatorii, explicând că lacrimile ei au fost de bucurie, chiar dacă a fost nevoită să înfrunte câteva provocări extrem de dure, însă totul s-a terminat cu bine.

„I MU NI TA TEEE!!! Astăzi mi-am dat și sufletul în cursa asta NEBUNĂ. Oboseala și-a spus cuvântul dar au fost lacrimi de BUCURIE. Estera Buble ÎMPREUNĂ PUTEM SĂ MUTĂM ȘI MUNȚII DIN LOC!”, a scris Lidia Buble.

Ce a spus iubitul Lidiei Buble când a văzut-o plângând la Asia Express

Lidia Buble strălucește atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Vedeta formează un cuplu cu actorul Harlys Beccera, un cunoscut star de pe Netflix, iar acesta se află, momentan, în România. El a urmărit emisiunea și i-a lăsat partenerei sale un mesaj prin care o încuraja și o complimenta.

„Bravoooooo, iubirea mea! Ești puternică precum o stâncă! Minunată ediție.”, a scris Harlys Beccera la poza cu Lidia Buble de pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI