Cadourile pe care le-au primit Lidia Buble și Connect-R la Asia Express. Toți au fost uimiți

Cadourile pe care le-au primit Lidia Buble și Connect-R la Asia Express. Toți au fost uimiți
Lidia Buble si Connect-R, surpriza la Asia Express

Sărbătoare mare în cea mai recentă ediție de la Asia Express. Lidia Buble și Connect-R au fost sărbătoriții zilei. Ce au primit cei doi artiști de ziua lor de naștere de la soția lui Răzvan Fodor.

Lidia Buble și Connect-R, surpriză la Asia Express de ziua lor de naștere

În cadrul emisiunii Asia Express difuzate luni 11 octombrie, Irina Fodor le-a pregătit o mică surpriză Lidiei Buble și lui Connect-R. Simpaticii artiști au fost sărbătoriții zilei în ediția care s-a filmat la începutul lunii iunie a acestui an.

Prezentatoarea de la Asia Express i-a supus la emoții puternice pe cei doi concurenți, făcându-le o surpriză de zile mari. Irina Fodor le-a oferit celor doi sărbătoriți câte un medalion cadou simbolic de ziua lor, dar asta nu a fost tot.

Cireașa de pe tort a fost un video de la cei mai dragi oameni, care le-au urat toate cele bune. Lidia Buble și Estera au plâns de bucurie atunci când au primit un clip de câteva minute în care și-au văzut părinții și pe sora lor mai mică Lorena.

„Când eram acasă cumva așteptam telefonul lui tati, în fiecare an se întâmplă să mă sune și să mă binecuvânteze, dar astăzi chiar nu m-am așteptat. N-am telefon, nu aveam cum să iau legătura cu ei.”, a declarat emoționată Lidia Buble la Asia Express.

Maya, fiica lui Connect-R, i-a cântat tăticului ei „la mulți ani” prin telefon

A venit și rândul lui Connect-R atunci să primească urările care i-au încălzit sufletul. Celebrul solist a plâns de emoție atunci când a primit un videoclip cu fiica lui Maya, cântându-i „la mulți ani”. Connect-R este extrem de apropiat de fetița lui, pe care o consideră cea mai importantă persoana din viața sa.

Artistul s-a bucurat atunci când a primit tableta de la Irina Fodor, iar pe ecran apărea micuța Maya urându-i părintelui ei „la mulți ani”. Cântărețului i s-au umplut ochii de lacrimi, mărturisind că timpul petrecut departe de ea se resimte pe zi ce trece tot mai mult, în cadrul competiției Asia Esxpress.

Mai mult de atât, Connect-R a mărturisit că încearcă să nu se gândească foarte mult la cea mică pentru a nu renunța la concurs.

„Îmi găsesc greu cuvintele pentru că este destul de emoționant momentul. M-am abținut să nu plâng acolo pentru că nu am văzut-o de atâta timp și mi-e foarte dor de ea, să o miros, să o iau în brațe, să-i spun că o iubesc. A fost greu.”, a spus Connect-R la Asia Express.

Connect-R, în genunchi și cu inelul în fața Lidiei Buble

Asta nu a fost tot! Galant, politicos și respectuos din fire, Connect-R i-a luat și el un cadou Lidiei Buble de ziua ei. Artistul i-a cumpărat un inel în semn de prietenie, doar că artistul a regizat un moment demn de OSCAR, care i-a impresionat pe toți concurenții de la Asia Express.

Connect-R s-a pus într-un genunchi înainte de a-i dărui inelul Lidiei Buble, moment în care Irina Fodor și ceilalți colegi de la Antena 1 au crezut că asistă la o cerere în căsătorie.

Ca un adevărat showman, Connect-R le-a făcut o farsă colegilor săi, întrebând-o pe Lidia „Vrei să fii sărbătorita mea?”, moment în care toți au zâmbit. Lidia a „acceptat” și i-a mulțumit colegului ei de breaslă pentru cadou.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI