Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor Asia Express. Ce imagini cu Radu Vlăduț ar fi fost ascunse publicului

Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor Asia Express. Ce imagini cu Radu Vlăduț ar fi fost ascunse publicului

Competiția a ajuns în semfinale și au mai rămas două etape până vom afla cine este câștigătorul marelui premiu Asia Express. Cele patru echipe rămase în concurs sunt: Ștefania și Speak, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Adda Și Cătălin și Alex Abagiu și Radu.

Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor Asia Express

De-a lungul show-ului au existat momente delicate, altele dramatice iar unele dintre ele, conform mărturiilor participanților, scoase la post-producție, înainte de difuzarea lor pe post. Au trecut mai bine de două luni de când a început difuzarea celui de-a treia ediție a emisiunii “Asia Express”, difuzată de Antena 1 de luni până miercuri, începând cu ora 20:30.

Emisiunea, care s-a filmat în Filipine și Taiwan a înregistrat până acum audiențe record, fiind cel mai urmărit show de televiziune. La început, nouă cupluri de vedete au pornit în lupta pentru premiul de 30.000 de euro, iar în prezent au mai rămas numai patru echipe, după eliminarea Alinei Ceușan și a lui Carmen Grebenișan. Cele două intraseră în cursa pentru ultima șansă alături de alte două perechi, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, precum și Adda și Cătălin.

Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor Asia Express. Ce imagini cu Radu Vlăduț ar fi fost ascunse publicului
Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor Asia Express. Ce imagini cu Radu Vlăduț ar fi fost ascunse publicului

Într-unul din episoade, spre marea surpriză a fanilor, echipa formată din din Lia Bugnar și Maria Buză a părăsit Drumul Comorilor. Antipatiile venite din partea celorlalți concurenți au fost clare și pe față, deseori Lia punând paie pe foc. Acum, scoasă în afara competiției, Lia a fost invitată la Antena 1, la ”XtraNight Show” să vorbească de experiența de la ”Asia Express”, dar și despre anumite lucruri făcute în timpul competiției de care acum nu este prea mândră că le-a făcut.

Ce imagini cu Radu Vlăduț ar fi fost ascunse publicului

Se pare că pe parcursul show-ului Lia Bugnar ar fi avut altercații, cel puțin așa s-ar fi observat de acasă, cu celelalte echipe, pe când cu echipa formată din Alex Abagiu și Radu Vlăduț lucrurile au fost ok, lucru despre care actrița a vorbit în cadrul emisiunii de la Antena 1.

”Mie mi-a plăcut foarte tare de oamenii ăștia. Îmi place umorul lor. Îmi place faptul că sunt extraordinar de bine crescuți cu toată lumea. Dacă te uitiți pe filmări, în cazul lor nu se folosește ”bip”. Erau foarte politicoși cu toată lumea.  Vina lui Radu care i se aduce public este una ipocrită. Radu este singurul om care, întrebat de ce îi votezi pe ăștia, a răspuns pentru că merg la cursa pentru ultima șansă, îi consider o echipă slabă, și vreau să-mi fie ușor în cursă. Radu a rămas în testimoniale în termenii de competiție, pe când ceilalți au vorbit urât la adresa lor. Speak chiar a afirmat că îi dă una, lucru care nu a fost amendat  și nu s-a văzut nicăieri.

Au existat imagini de la cursa pentru ultima șansă. Ei au coborât imediat după Adda și Cătălin, iar Radu și Alex i-au dat primul ajutor, iar asta nu s-a dat pe post. Urât este nici că Adda nu spune despre asta. Nu este folositor acestei salata pe care noi o formăm, ca personajul Radu că nu este atât de rău pe cât pare. Aceste lucruri nu au fost date că e mai bine pentru emisiune să pară Radu ăla rău ”, a povestit actrița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI