Eliminare surpriză la Asia Express de la Antena 1. Erau printre favoriții publicului

Eliminare surpriză la Asia Express de la Antena 1. Erau printre favoriții publicului

Nouă eliminare la Asia Express! Alți concureți s-au despărțit de proiectul Asia Express. Din păcate, erau unii din favoriții publicului. Cine a plecat de la cel mai aventuros concurs?

Eliminare Asia Expresss

Din păcate, experiența frumoasă a luat sfârșit pentru Florin Ristei și fratele său. Cei doi au părăsit competiția Asia Express, după ce au fost cotați ca fiind printre cei mai puternici concurenți. Drumul Comorilor s-a terminat pentru aceștia.

Amintim că în luna actombrie a lui 2019 vedetele au luat cu asalt Asia, ADDA și soțul ei, Maria Buză și Lia Bugnar, Nico și fiica ei, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul lui cel mai bun, Florin Ristei și fratele lui și Speak alături de iubita lui, Ștefania, au pornit pe «Drumul Comorilor» au pornit pe drumul Comorilor. Florin și Dab s-au luptat pentru a ajunge în Taiwan, dar norocul se pare că nu a fost de partea lor.

Florin Ristei și frateke său au părăsit competiția
Florin Ristei și frateke său au părăsit competiția

” Nu aveții cum să înțelegeți emoțiile pe care le-am trăit.”

„Am stat cu sufletul la gură și astă seară, la emisiune, sperând, totuși, că nu plecăm noi acasă. Nu avțeții cum să înțelegeți emoțiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă, și a fost de-ajuns o singură zi proastă care să ne trimită acasă. Ăsta e farmecul showului, că e atât de imprevizibil. Așa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câștigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt. Pentru mine, Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experiență de viață de până acum, și unul dintre puținele show-uri tv în care m-am dedicat 100%. Vreau să-i aplaudați și să le mulțumim împreună tuturor echipelor, producției, cameramanilor și reporterilor. Și să nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din păcate, fără noi”
Florin Ristei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI