A treia echipă eliminată de la Asia Express. Telespectatorii Antena 1 au rămas uimiți

Care a fost a treia echipă care a părăsit Asia Express?

Eliminare fulger la Asia Express! Care a fost a treia echipă care a părăsit cel mai aventuros show din România? Telespectatorii au rămas uimiți de întorsătura situației.

A treia echipă eliminată de la Asia Express

Din păcate, timpul trece, iar echipele se împuținează! Asia Express se apropie de marele deznodământ cu fiecare ediție difuzată. Cumpetiția se ascute pentru concurenții care au rămas încă în show-ul de aventură. Din păcate pentru fanii echipei formare din Lia și Maria, cele două au părăsit Drumul Comorilor. Deși nu au plecat cu cei 30.000 de euro la braț, au câștigat o experiență de neuitat. Dacă la început echipele: ADDA și soțul ei, Maria Buză și Lia Bugnar, Nico și fiica ei, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul lui cel mai bun, Florin Ristei și fratele lui și Speak alături de iubita lui, Ștefania erau încântați și încrezători că vor reuși, pozitivitatea lor a început să scadă.

Nico și fiica ei au fost primele care au spus adio competiție, ulterior Mario Fresh și Alex Velea au fost cei care s-au întors în România, iar acum telespectatorii trebuie să se obișnuiască ușor cu lipsa echipei formate din Lia și Maria. Din nefericire, pe parcursul emisiunii cele două n-au reușit să comunice și să se apropie decât cu Alex Abagiu și Radu. Antipatiile venite din partea celorlalți concurenți au fost clare și pe față, deseori Lia punând paie pe foc.

Lia și Maria, a treia echipă eliminată de la Asia Express
Lia și Maria, a treia echipă eliminată de la Asia Express

„Eram înnebunită să merg în discotecă și să dansez”

„Probele în sine nu au fost aşa… nu ştiu cum să spun… de grele. Numai că îţi trebuia o anumită măiestrie să faci acele probe. Erau în schimbe foarte multe. Foarte multe probe aveai de făcut. Noi nu ştim când începea ziua şi când se încheia. Nu realizam când trec orele alea, când ne trece ziua şi cum petreceam noi timpul între probe, cum găseam maşină. De asta era foarte greu. Citeai textul pentru misiunea următoare tot aşa, într-o viteză… Citeai şi te şi gândeai cum să faci…”
Maria Buză (Sursa: Răi da’ Buni)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI