Leonard Miron, mărturisiri cutremurătoare. Prin ce coşmar a trecut mama prezentatorului TV. A suportat bătăi cumplite

Leonard Miron, mărturisiri cutremurătoare. Prin ce coşmar a trecut mama prezentatorului TV. A suportat bătăi cumplite
Leonard Miron, marturisiri cutremuratoare. Prin ce cosmar a trecut mama prezentatorului TV. A suportat batai cumplite

Puțină lume știe de drama fostului prezentator TV, Leonard Miron. În ciuda zâmbetului său, cu care ne-a obișnuit în aparițiile TV, vedeta ascunde o mare suferință. Ființa care i-a dat viață a suportat bătăi cumplite.

Leonard Miron a rămas marcat de un episod cumplit

Leonard Miron nu a avut o copilărie frumoasă. Dacă alți copii de seama lui erau mereu plini de viață și fără nicio grijă, Leonard nu era nici pe departe fericit. A fost martor la bătăile pe care mama lui le primea de la tatăl său. Din cauza numeroaselor lovituri, femeia a trăit un coșmar.

În copilărie, tatăl fostului prezentator TVR s-a comportat extrem de violent atât verbal, cât și fizic cu acesta, dar și mama lui. Nu doar o dată, Leonard Miron a fost martor la multele scandaluri care au avut loc în familia lui. Cel mai grav a fost când măicuța lui a pierdut o sarcină din cauza acestor bătăi aplicate de părintele său.

Pe cine nu poate ierta niciodată

Omul de televiziune asista frecvent la aceste corecții pe care le primea mama sa. Tocmai din acest motiv, Leonard nu-l poate ierta niciodată pe tatăl său. Comportamentul lui violent i-a marcat copilăria. Nici acum, adult fiind, nu-și poate stăpâni emoțiile atunci când își aduce aminte de acest calvar trăit pe vremea când era doar un copil.

Într-un final, părinții lui au divorțat, fapt care i-a adus vedetei o mare ușurare sufletească. Mama sa a pus piciorul în prag, sătulă de coșmarul în care trăia.

”Nu m-a încărcat emoțional divorțul, ba dimpotrivă, m-am simțit mult mai ușurat. Tatăl meu, mi-ar plăcea să spun cu gura deschisă, Dumnezeu să îl ierte! Și cu tot sufetul, dar nu pot, pentru că a fost un om foarte violent. Îmi aduc aminte scene de o violență … Sunt niște lucruri despre care nu am vorbit și s-ar putea să încep să plâng.

Îmi aduc aminte de o scenă, în care mama era însărcinată, iar eu mi-am dorit foarte mult să am frați, în care tata o bătea, și îi sărea cu picioarele pe burtă. Mama a pierdut sarcina, chestia asta nu se poate ierta. Și gândește-te că nu s-a întâmplat când ei au divorțat, ci cu mult înainte.

Divorțul mamei a fost o ușurare, pentru mine. De exemplu, îmi aduc aminte că, după o bătaie foarte nașpa, mama m-a urcat în mașină, noi stăteam la Galați, și am plecat la Pitești, fără să ia un act din casă și nu s-a mai întors niciodată”, a declarat Leonard Miron.

Omul de televiziune nu a vrut să mai știe de tatăl său

După ce părinții săi s-au depărțit, Leonard Miron nu a vrut să mai știe nimic despre tatăl său, deși s-au mai întâlnit până să moară.

”Avea o poziție socială bună… Tata era profesor universitar, mama era șefă de combinat la Galați, dar pe ea nu a interesat-o, a lăsat totul în urmă. După aceea, tata nu s-a implicat absolut deloc în tot ce a însemnat viața, educația și evoluția mea personală și profesională”, a dezvăluit omul de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI