23 feb. 2021 | 22:01

Iubitul lui Leonard Miron vrea să urgenteze căsătoria cu acesta. Ce vrea să obțină, de fapt

Monden
Iubitul lui Leonard Miron vrea să urgenteze căsătoria cu acesta. Ce vrea să obțină, de fapt
Iubitul lui Leonard Miron vrea sa urgenteze casatoria

Deși se iubesc de mai bine de 20 de ani, Leonard Miron și Miguel, partenerul său, vor să își oficializeze relația cât mai repede posibil. Iubitul lui Leonard Miron vrea să urgenteze căsătoria cu acesta. Care este motivul și ce vrea să obțină, de fapt, bărbatul.

Iubitul lui Leonard Miron vrea să urgenteze căsătoria cu acesta

Leonard Miron este pregătit să se însoare cu partenerul său de viață. Deși el și Miguel sunt împreună de mai bine de două decenii, prezentatorul TV nu au simțit nevoia să ajungă în fața stării civile să-și oficializeze, legal, relația până acum. Leonard Miron este stabilit în Marea Britanie, de foarte mulți ani, acolo unde trăiește alături de partenerul său de viață, Miguel, care este fascinat de cultura românească.

„A trebuit să vin trei săptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: „hai să mergem”. Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână.

După 20 de ani este o relație de respect și de bine. Eu nu mă simt bine dacă nu e Miguel lângă mine. Le doresc tuturor să aibă 50 la sută din fericirea pe care o am eu. Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta’, a declarat Leonard Miron, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Cine este Miguel, iubitul lui Leonard Miron

Partenerul de viață al lui Leonard Miron este de viță nobilă. Miguel a primit titlul de duce după ce a murit mătușa lui, care nu avea copii biologici. Leonard Miron a spus că plănuiesc să facă nunta cât mai repede pentru a putea păstra titlul nobiliar. Binențeles, acesta este doar un pretext deoarece relația dintre cei doi bărbați merge foarte bine și se înțeleg de minune, chiar dacă sunt împreună de 20 de ani.

„Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii. Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria.

Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați, care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, el tot muncește, predă la două universități în Anglia”, a completat Leonard Miron, conform celor de la cancan.ro.

De ce a plecat Leonard Miron de la TVR

Deși acum este fericit, Leonard Miron a mărturisit că a trecut prin momente dificile după ce a recunoscut, public, orientarea sexuală. A plecat de la TVR pentru că echipa îl făcea să se simtă incomod:

„De ce plec? Pentru că m-am săturat să mă justific de ceea ce fac în pat în faţa unei adunături de falşi juraţi cu paşapoarte europene, dar mentalitate de gulag. Ei da, şi ce dacă iubesc cu aceeaşi pasiune de mai bine de zece ani acelaşi bărbat? Nu pot schimba modelul unei vedete din TVR care-şi schimbă soţii la fel de des ca şi simpatiile politice, nu e genul meu… şi nici treaba mea. Fiecare cu ce-i al lui…“, declara jurnalistul acum aproape opt ani.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro