Kamara, declaraţii incendiare despre o fostă colegă de la Ferma: “Este frumoasă foc. M-am îndrăgostit de ea”

Kamara, declaraţii incendiare despre o fostă colegă de la Ferma: “Este frumoasă foc. M-am îndrăgostit de ea”
Kamara, mărturii incendiare. Artistul a fost îndrăgostit peste cap de o fostă colegă de la Ferma

Kamara a acceptat provocarea iute din cadrul emisiunii ‘La Măruță’. Acesta a răspuns întrebărilor moderatorului, dar a și degustat din sosuri atunci când răspunsurile ar fi fost mult prea picante pentru public. Ce dezvăluiri a făcut? Artistul s-a îndrăgostit lulea în emisiunea Ferma.

Kamara, declarații incendiare. Artistul s-a îndrăgostit nebunește de o colegă de la Ferma

Context: Kamara a acceptat cu inima deschisă participarea la proiectul ‘Ferma vedetelor’. Totul se întâmpla în anul 2019, moment în care intra în show-ul de la Pro TV pentru a câștiga marele premiu care l-ar fi ajutat pe fiul său.

Artistul a intrat în multe polemici de-a lungul șederii sale în casa vedetelor, mai cu seamă când grupurile au fost triate de primele probe, iar cei eliminați din prima tranșă au ajuns ‘bandiți’, locuind într-o cameră amplasată în mijlocul pădurii și departe de ceilalți colegi.

Vedeta a avut atunci de tras în urma unul scandal uriaș cu nimeni altul decât Florin Pastramă. Una peste alta, timpul a trecut și el a ajuns să fie eliminat în favoarea lui Marius Crăciun, fost concurent la ‘Survivor România’.

„Poate că uneori este destul de greu să fiu înţeles, însă m-au măcinat foarte multe lucruri de-a lungul vieţii mele, mai ales în ultimii cinci ani, de când s-a născut. Dintr-un copil perfect sănătos, dintr-o greşeală medicală, a ajuns să nu poată să meargă, să nu putem alerga împreună, iar acest lucru mă macină.

Uneori, toată tensiunea asta pe care unii nu o înţeleg de acolo vine şi tot de acolo îmi iau şi puterea să lupt. Indiferent ce se va întâmpla în acest concurs, lupta mea pentru el va continua atâta vreme cât eu exist pe acest pământ”
Kamara

Ce a spus despre vedeta care i-a furat inima?

Cătălin Măruță: Spune-ne trei defecte ale Geaninei Ilieș!
Kamara: E prietena mea, așa că nu o să se supere: vrea să le facă pe toate, îi place să fie mama tuturor și e foarte sensibilă, mult prea sensibilă la unele lucruri. Aici m-aș opri! Calitate: e frumoasă foc. Sincer, m-am îndrăgostit de ea în Fermă (n.r. emisiunea ‘Ferma vedetelor’). E mămica ideală pentru copiii tăi. E deosebită pentru că mie îmi plac femeile care știu să fie și mame.
Cătălin Măruță: Cu ce vedetă din showbiz-ul românesc ai vrea să ai o aventură de o noapte dacă nimeni nu ar afla?
Kamara: Inna, Laris și Diana Sar
Cătălin Măruță: Căror femei celebre le-ai făcut avansuri?”
Kamara: Nu s-au materializat, doar m-am gândit să le fac avansuri, dar nu s-a întâmplat: Andreea Raicu, Alexandra Stan.
Cătălin Măruță: Ți-a făcut vreodată un bărbat avansuri?”
Kamara: Nu
(Kamara – Sursa: ‘La Măruță)’

Urmăriți Playtech.ro și pe