Legendara rivalitate dintre Benone Sinulescu și Ion Dolănescu. S-a aflat acum motivul (exclusiv)

Legendara rivalitate dintre Benone Sinulescu și Ion Dolănescu. S-a aflat acum motivul (exclusiv)
De ce se evitau Benone Sinulescu și Ion Dolănescu

Două mari stele a pierdut România. Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie, după ce a suferit din cauza unei pneumonii de aspirație, iar Ion Dolănescu și-a dat ultima suflare în urma unui infarct pe 19 martie 2009. Cei doi erau rivali, însă nu mulți fani știu acest lucru.

De ce nu se înțelegeau Benone Sinulescu și Ion Dolănescu

Ion Dolănescu și Benone Sinulescu au reușit, cu succes, să se evite toată viața. Cei doi nu își doreau să participe la aceleași evenimente, semn că nu doreau deloc să împartă același public. S-au aflat mai multe detalii despre confruntarea dintre unii dintre cei mai cunoscuți artiști.

În trecut, regretatul Benone Sinulescu, care a decedat pe 18 noiembrie, lăsând multă durere în urmă, vorbea despre conflictul cu Ion Dolănescu.

„A fost o dispută, o competiție. Dar eu eram cu mult înaintea lui, aproape cu 15 ani. Pe Ion Dolănescu l-am cunoscut acum 40 de ani când făcea armata la Ansamblul Ciocârlia.

La intrare, acolo, la poartă. Eu eram solistul ansamblului și de cate ori mă prindea îmi zicea că vrea să îmi cânte câte un cântec. Eu, dacă luam salariul, îi mai dădeam câte un ban.”, spunea artistul.

„Artiști ca ei nu se vor mai naște în România”

Dragoș Dolănescu a vorbit despre relația destul de rece pe care o aveau Ion Dolănescu și Benone Sinulescu. Fiul regretatului artist a recunoscut că aceștia s-au evitat toată viața și nu s-au vizitat niciodată. Totuși, el este sigur că ei au făcut pace în cer și îi bucură pe îngeri cu talentul lor.

„Tata și Benone Sinulescu s-au evitat, în timpul vieții, nu se vizitau, dar sunt convins că, acum, acolo, sus, au făcut pace și că le vor cânta împreună îngerilor. Artiști ca ei nu se vor mai naște în România.”, a zis Dragoș Dolănescu pentru Impact.ro.

Ce a făcut Dragoș Dolănescu când a auzit de moartea lui Benone Sinulescu

Fiul lui Ion Dolănescu i-a transmis condoleanțe văduvei lui Benone Sinulescu. Soția artistului trece prin clipe crunte și se confruntă cu o durere greu de dus de când partenerul său și-a dat ultima suflare.

Dragoș Dolănescu a mărturisit că a aprins o lumânare pentru sufletul cântărețului într-o biserică din Costa Rica.

„Îi transmit doamnei Elena Sinulescu condoleanțe și să-i dea Dumnezeu multă putere ca să poată trece peste dureroasa despărțire. Am aprins, într-o biserică din Costa Rica, o lumânare pentru sufletul lui Benone Sinulescu.”, a mai zis el.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI