Legătura secretă dintre Prinţesa Diana şi Maica Tereza. Puțini oameni știu asta despre ele

Legătura secretă dintre Prinţesa Diana şi Maica Tereza. Puțini oameni știu asta despre ele
Legătura dintre Maica Tereza și Prințesa Diana

Care a fost legătura mai puțin știută dintre Prințesa Diana și Maica Tereza? Cei care aveau la cunoștință relația dintre ele și-au explicat liniștea și candoarea cu care Lady Di a rămas în istorie.

Ce legătură a fost între Prințesa Diana și Maica Tereza?

Prințesa Inimilor a reușit să aibă o relație extrem de apropiată cu însăși Maica Tereza, cea care e exemplul real al bunătății și generozității pentru mulți. Măicuța a rămas în istorie datorită numeroaselor acte de caritate pe care le-a făcut și pentru care a fost canonizată în anul 2016.

Cele două femei au avut multe în comun tocmai pentru că au încercat toată viața lor să dăruiască mai presus de orice. S-au înțeles din primele clipe în care s-au văzut, iar detaliul care șoca pe toată lumea atunci a fost că decesul lor a fost la doar cinci zile distanță. Mary C. Johnson, o fostă măicuță care a fost prezentă în ziua întâlnirii dintre ele, a povestit mai multe despre momentul cu pricina, pentru The Huffinton Post.

Au avut o conversație privată de 30 de minute

“Maica a condus-o înăuntru pe Diana, unde era un mic birou. Eu am aşteptat afară, păzind uşa şi sperând ca cele două femei atât de admirate, dar şi de vânate să-şi găsească împreună liniştea”, a declarat Johnson. “Au vorbit timp de 30 de minute, mai mult decât am reuşit eu vreodată să petrec singură cu Maica.”

Prințesa și măicuța s-au rugat împreună în capela din apropiere. „Când Maica şi Diana au ieşit din capelă şi îşi puneau încălţările în picioare, am direcţionat spre ele mai multe măicuţe care să le distragă atenţia paparazzilor şi să-i permită Dianei să ajungă la limuzina ei”, a explicat Johnson. Jurnaliștii au refuzat să plece chiar și după ce Prințesa părăsise locul. „Operatorii făceau cu rândul la pândă şi fotografiau aleea goală şi mă implorau să-i las în capelă, ca să pozeze şi ce găseau pe-acolo”, a mai detaliat aceasta.

Detalii mai puțin cunoscute din viața Prințesei

-Regina Elisabeta a IIa- e nasa fratelui Dianei.
-A fost primul cetatean britanic ce s-a casatorit cu un mostenitor al tronului.
-Moartea tragica a Printesei a fost comparata cu cea a lui Marilyn Monroe si Printesa Grace de Monaco.
-Mormantul ei e inconjurat cu patru lebede negre care o pazesc si se afla pe o insula pe proprietatea familiei sale.
-Decontarea divortului ei a inclus suma de 22.5 milioane de dolari si un venit anual de 600.000 de dolari/an.
-Charles si-a dat intalnire cu sora ei mai mare ianinte de a o lua de sotie pe Lady Di.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI