Prințesa Diana, momente jenante în căsnicia cu Prințul Charles. Ce i-a sugerat să poarte: este halucinant

Prințesa Diana, momente jenante în căsnicia cu Prințul Charles. Ce i-a sugerat să poarte: este halucinant
Noua biografie regală dezvăluie momentele jenante mai puțin știute petrecute între prințesa Diana și prințul Charles

Una dintre prietenele prințesei Diana i-a recomandat acesteia să poarte o perucă similară cu coafura rivalei sale, Camilla Parker-Bowles, pentru a-și îmbunătăți viața intimă cu prințul Charles, conform unei noi biografii regale.

Detalii despre căsnicia prințesei Diana cu prințul Charles. Noua biografie regală arată un moment jenant mai puțin cunoscut

Căsătoria prințului Charles cu Diana a avut loc în anul 1981 și a fost descrisă drept ”nunta secolului”. Cuplul s-a despărțit 11 ani mai târziu. Divorțul a fost finalizat în 1996, pe măsură ce au apărut acuzațiile că prințul avea o aventură cu Camilla și cu un an înainte de moartea tragică a Dianei.

Când a fost întrebată despre căsătorie, Diana i-a spus celebrului jurnalist Martin Bashir într-un interviu controversat televizat: „Ei bine, am fost trei în această căsătorie, deci a fost cam aglomerată”. În noua carte, după cum a raportat The Sun, autorul bestseller-ului, Lacey, susține: „Diana vorbea cu prietenele ei despre ce se întâmpla în dormitor”.

  • „Poate că ar trebui să încerce să-l îmbete pe Charles într-o seară, a sugerat ea, în speranța de a încuraja un pic de „leg-over” princiar.”
  • ”Știi ce se întâmplă cu organul vital sub influența allcolului…”
  • „Ce zici să oprești luminile și să porți o perucă blondă? În felul acesta s-ar putea să te confunde cu Camilla”, ar fi fost câteva replici.

După un timp, însă, prințesa a ajuns să accepte realitatea, anume că în viața soțului ei mai era o doamnă. Povestea bizară a perucii a apărut în timp ce Christine-Marie Liwag Dixon, naratoarea ”The List”, a susținut că Diana a fost odată lăsată „în lacrimi” după o discuție în contradictoriu cu Charles.

Doamna Liwag Dixon le-a spus ascultătorilor: „La fel ca majoritatea tinerilor regali, prințul William a fost trimis la internat la o vârstă fragedă. Se pare că experiența a fost una dificilă pentru el la început. În timp ce mama sa, prințesa Diana, era reticentă să-l trimită, tatăl său, prințul Charles, a dorit să continue tradiția familiei de a trimite copiii la internat. William ar fi fost destul de singur după ce a plecat prima dată la școală și i-a fost dor de familia sa. Se spune că Diana a plâns când l-a lăsat la școală”.

Începuturile poveștii de dragoste dintre Charles și Camilla 

Prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, s-au îndrăgostit de când s-au întâlnit pentru prima dată, în 1970. Împărțeau pasiunea pentru natură, polo și râdeau la același tip de glume, așa că nu le-a fost greu. Însă, când prințul a plecat să servească țara în Marina Regală, timp de opt luni, a găsit-o pe Camilla logodită cu altcineva. În cele din urmă, s-au regăsit și s-au căsătorit 35 de ani mai târziu, în 2005, potrivit express.co.uk. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI