Legătura secretă dintre Adela Popescu și Dana Rogoz. Puțini fani știu asta despre cele două vedete

Legătura secretă dintre Adela Popescu și Dana Rogoz. Puțini fani știu asta despre cele două vedete
Ce s-a aflat despre Adela Popescu și Dana Rogoz

Adela Popescu și Dana Rogoz sunt prietene de foarte mulți ani, dar puțini știu ce le-a unit pe cele două. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a avut parte de o surpriză de proporții din partea prietenei sale, iar telespectatorii au aflat detalii inedite despre legătura lor indestructibilă.

Dana Rogoz, mesaj superb pentru Adela Popescu

Adela Popescu a avut parte de multe surprize, dar s-a emoționat până la lacrimi în momentul în care Dana Rogoz a intrat în direct pentru a-i transmite o urare superbă chiar de ziua ei. Actrița și vedeta TV sunt prietene de aproape 14 ani, așa că împărtășesc multe amintiri plăcute.

„De aproape 14 ani. Am calculat. Acum trebuie să spun că m-am gândit și mi-am dat seama că tu, Adela, ai fost singurul om din Buftea care s-a uitat adânc în ochii mei. Mă cunoști foarte bine, îți mulțumesc.

Îți mulțumesc pentru că ți-am spus cele mai mari secrete din viața mea și nu m-ai făcut să mă simt prost pentru asta. Ești cel mai sincer om cu el pe care îl cunosc. Asta te face și o bună actriță, nu știu de ce ai renunțat la asta.”, a zis Dana Rogoz.

Ce gest neobișnuit fac mereu Dana Rogoz și Adela Popescu. Nu mulți știu acest lucru despre ele

Ținând cont că împart o puternică legătură de prietenie de mulți ani, Dana Rogoz și Adela Popescu au și o tradiție pe care o respectă cu sfințenie în cele mai importante momente ale vieții lor, iar fanii au fost surprinși în momentul în care au aflat ce fac cele două.

„Dana Rogoz: Noi când ajungem la un anumit nivel de entuziasm, facem rota. Nu știm să facem bine roata, dar tot o facem.

Adela Popescu: Am făcut roata în momente importante, la petrecerea burlăcițelor, la nunta ei. Este elementul care ne definește și unește.

Dana Rogoz: Anul acesta vreau să vină cu mai puține griji sau cu o nevoie mai scăzută de a avea totul sub control.”, au zis ele.

Ce au în comun Dana Rogoz și Adela Popescu

Nu doar prietenia le unește pe Dana Rogoz și Adela Popescu, ci și foarte multe întâmplări aduse în fața lor de drumul vieții! Cele două și-au dat seama că sunt extrem de asemănătoare încă de când s-au cunoscut, în urmă cu mulți ani.

„Adela Popescu: Ne-am dat seama că suntem amândouă Balanță, avem frați cu diferențe mari de vârstă, am avut în copilărie breton.

Shurubel: Și ei i-a plăcut de Radu Vâlcan?

Adela Popescu: Nu, nu i-a plăcut. Dar pe partenerii noștri îi cheamă Radu și sunt Vârsători.”, au aflat telespectatorii de la Vorbește lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI