Adela Popescu a făcut anunțul în direct la TV. I-a luat pe toți prin surprindere, ce a zis imediat și Dana Rogoz

Adela Popescu, anunț în direct la TV

Într-un interviu pentru Unica din ianuarie 2020, Adela Popescu și Radu Vâlcan vorbeau despre al treilea copil. Atunci, prezentatorii TV afirmau în tandem că în minte le înflorește această idee, dar că nu știu când se va concretiza. Semne bune anul are, așa că actrița a dat astăzi vestea cea mare: va deveni din nou mămică.

Emoții mari în familia Adelei Popescu. A făcut anunțul în direct la TV

Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare ”Iubire și Onoare”. Cei doi s-au căsătorit în 2015. Un an mai târziu au devenit părinți pentru prima dată, pe lume venind Alexandru, apoi în decembrie 2018 au făcut cunoștință cu cel de-al doilea copil al lor, Andrei.

„Am avut bănuiala de gemeni. Am verificat, că am în familie. Doamna doctor care mi-a monitorizat cele două sarcini m-a felicitat. De data asta, felicitările au mers și spre el (n.r. soț)”, Adela. 

„Surioara mea, credeai că scapi de mine? Felicitări pentru sarcină! Să știi că sunt invidios pe tine. Ești cea mai mică dintre noi și cea mai vrednică. O să fie în familie șapte copii. Eu nu știu ce am de gând. Adela a rupt regula de doi. Ce o vrea Domnul! Surioara mea, vreau să-ți spun așa, într-o manieră oficială, că te iubesc foarte mult și, dacă vei avea nevoie în continuare de lecții de parenting, voi avea telefonul deschis pentru tine. Să nu uiți că ești sora cea mică”, Bobo, fratele Adelei Popescu

„Felicitări, felicitări! Bucurie mai mare nu puteam să am la început de an”, Cove 

„Eu știu că familia voastră mare și frumoasă o să devină și mai mare și mai frumoasă. Fii atentă că mama pleacă la Șușani. Oricum, îl ai pe Radu acolo. Îți doresc multă baftă. Te iubește fratele tău!”, Cătălin Popescu, fratele Adelei Popescu. 

„Adela, să fii fericită, că mamă bună și minunată ești. Te pupăm din suflet și bucură-te de somn și relaxare, că nu mai pupi. Te iubesc!”, actrița Ada Condeescu. 

Mesajul Danei Rogoz 

„Mă așteptam. Noi am venit din familii cu trei copii. Noi am fost al treilea membru al familie. Sincer, credeam că nu o să aibă așa repede curaj, dar știu că ei ii place diferența asta de doi ani. O să fie ceva foarte frumos. Este cea mai curajoasă prietenă. Eu îi voi fi alături dacă va avea nevoie. Succes mult, Adeluca! Te iubesc enorm! Abia aștept să ne vedem cu căruțul la plimbare, în altă lume”, artista Dana Rogoz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI