Ce a reușit să facă Theo Rose în 2021. Un singur lucru i-a scăpat, Jorge a punctat imediat

Ce a reușit să facă Theo Rose în 2021. Un singur lucru i-a scăpat, Jorge a punctat imediat
Ce a reusit sa faca Theo Rose in 2021. Un singur lucru i-a scapat, Jorge a punctat imediat

Theo Rose este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din România. Cu o voce incredibilă, veselie, bun simț și simț al umorului extrem de dezvoltat, prezentatoarea de la SuperStar se poate lăuda că a cucerit inimile a milioane de români din toate colțurile țării. Anul 2021 a fost cel mai bun an din cariera sa, însă un mic detaliu i-ar fi scăpat lui Theo Rose, conform cântărețului Jorge.

Ce nu a reușit să facă Theo Rose în 2021

Este una dintre cele mai bune voci ale României, are o carieră în plină ascensiune, milioane de fani și tocmai s-a logodit cu alesul inimii sale. Deși ne aflăm încă în pandemie, în 2021 Theo Rose s-a bucurat de cel mai bun an al vieții sale, iar toate i-au mers brici, atât pe plan profesional, cât și în viața sentimentală.

Recent, fosta concurentă de la „Bravo ai stil! Celebrities” a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care și-a exprimat recunoștiința pentru faptul că a fost aleasă pentru a prezenta emisiunea SuperStar de la PRO TV, încă o reușită în cariera artistei de 24 de ani.

„Câte minuni se pot întâmpla într-un singur an. Sper ca parcursul meu să vă inspire pe voi, pe copiii voștri. Nimic nu e imposibil. Cu muncă, răbdare și bunăvoință, orice vis se poate realiza.

Sunt privilegiată să prezint SuperStar România și să stau printre oameni mai talentați decât mine, să retrăiesc emoții mari și să învăț de la o întreagă echipă cum se face treaba asta. Vineri e MAREA FINALĂ și abia aștept să aflu pe cine ați ales voi să fie SuperStarul României.”, a menționat Theo Rose pe Instagram.

„Dacă rămâi și însărcinată….”

După ce le-a lăsat fanilor săi impresia că a reușit tot ce și-a propus în anul 2021, cântărețul Jorge nu s-a putut abține și i-a lăsat un comentariu de zile mari lui Theo Rose.

Artistul i-a spus colegei sale de breaslă că singurul lucru care a lipsit în anul 2021 a fost să rămână însărcinată, pentru a se lăuda că le-a bifat pe toate. Amuzată de comentariul solistului, Theo Rose i-a răspuns în dulcele-i stil caracteristic.

„Jorge: Dacă rămâi și însărcinată…le-ai făcut pe toate anul ăsta.

Theo Rose: Noroc că mai e puțin și se termină anul. Nu cred că apuc să și rămân.”, a fost dialogul dintre cei doi artiști, pe Instagram.

Frumoasa cântăreață Theo Rose și Alex Leonte formează un cuplu de mulți ani, iar, recent, cei doi amorezi s-au logodit, fiind convinși că-și vor petrece restul zilelor împreună. Partenerul lui Theo Rose este nepotul celebrului dansator Marin Barbu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI