Cine este iubita vedetă a lui Alex, nepotul celebrului Nea Mărin. ”M-aș mărita cu el”

Nepotul lui Nea Mărin are o iubită frumoasă și cunoscută în showbizul românesc. Ea a făcut recent dezvăluiri despre momentul în care l-a cunoscut, dar și despre planurile lor de viitor.

Cine este iubita vedetă a lui Alex, nepotul celebrului Nea Mărin

Frumoasa cântăreață a dezvăluit că în momentul în care l-a întâlnit pe Alex, el avea o relație cu altcineva, de câțiva ani. Theo Rose a vorbit în podcastul găzduit de Cătălin Măruță despre povestea de dragoste dintre ea și nepotul lui Nea Mărin.

 “Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin a întrebat de mine. Era frumușel, cu ochii albaștri. Mi-au zis să stau cuminte, că a venit cu nevasta. El avea o relație de 6 ani, lumea deja îi spunea că e nevasta lui (…) Am început să vorbim și i-am spus că până nu își rezolvă lucrurile, să nu îmi mai scrie. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a declarat Theo Rose.

Cântăreața a spus că Alex are toate calitățile pe care le caută la bărbatul cu care vrea să își petreacă restul vieții și să întemeieze o familie.

Ea a mai spus că s-au mutat destul de repede împreună și apreciază la el că este descurcăreț și se implică în tot. Theo Rose a povestit că se înțelege bine și cu viitorii ei socrii. Ea a mai spus că părinții lui Alex sunt foarte talentați la dans.

Theo Rose, cuplată cu Bogdan de la Ploiești

Theo Rose a scos o piesă cu Bogdan de la Ploiești, iar fanii au crezut imediat că este vorba despre o poveste de dragoste între ei. Cu toate că au alimentat zvonurile, din amuzament, Theo Rose a declarat că a avut o discuție cu Bogdan, pentru că lucrurile începusera să îi afecteze pe plan personal.

Cântăreața a dezvăluit că ceea ce inițial era un joc în care intraseră și ei, s-a transformat într-un lucru care a ajuns să îl afecteze și pe iubitul ei, Alex.

Ea l-a sunat pe Bogdan de la Ploiești și i-a spus că ar fi bine să renunțe la a mai alimenta zvonurile privind o relație între ei. Cântăreața a decis să pună stop acestei povești în momentul în care iubitul ei a început să primească mesaje pe Instagram, în care fanii ei îi spuneau să o lase în pace, să fie fericită cu Bogdan.

Pentru că acest lucru i-a afectat relația și vedetei i s-a părut nedrept ca iubitul ei să fie implicat în așa ceva, a decis să pună punct oricărei speculații privind o eventuală poveste de dragoste între ea și Bogdan de la Ploiești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI