Legătura neștiută dintre Dani Oțil și Anna Lesko. Ce a făcut vedeta Antenei 1 pentru artistă

Legătura neștiută dintre Dani Oțil și Anna Lesko. Ce a făcut vedeta Antenei 1 pentru artistă
Dani Otil, dezvaluiri despre Anna Lesko

Dani Oțil a spus totul despre relația sa cu Anna Lesko. Ce a făcut vedeta Antena 1 pentru artistă. Prezentatorul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani a fost invitat recent în podcastul lui Gojira, unde a vorbit despre viața sa, dând detalii neștiute, cum ar fi pasiunea pentru artista Anna Lesko.

Legătura neștiută dintre Dani Oțil și Anna Lesko

Dani Oțil a fost invitat recent la podcastul lui Gojira. Fără ocolișuri, acesta a dezvăluit cât de departe a dus pasiunea pentru Anna Lesko, spunând câte lucruri a făcut dragul ei, chiar în direct la TV, mai mulți ani la rând.

„Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție de-ale ei făceam ceva spectaculos.

Odată m-am aruncat de pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort. Odată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte”, a spus Dani Oțil, în podcast-ul lui Gojira.

Dani Oțil, dezvăluiri despre situația financiară

Dani Oțil a mai participat la un podcast, la începutul acestui an, în care a vorbit despre situația financiară, dar a vorbit și despre părinții săi și felul în care și-au gestionat veniturile.

„Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar.

Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit.

Dacă eu nu luam credit, nu aș mai fi putut să mă mut undeva. Ar fi trebuit să aștept până acum, la 40 de ani, ca să îmi iau lucrurile alea, că le-am luat atunci și m-am bucurat de ele, iar acum le plătesc”, a spus Dani Oțil în podcastul lui Radu Țibulcă.

Pe lângă televiziune, Dani Oțil este și antreprenor, având un restaurant de lux în București, dar încasează bani frumoși și din reclamele pe care le face.