De ce Gabriela Prisăcariu nu va mai posta nimic în online despre bebelușul ei. Ce a enervat-o pe soția lui Dani Oțil

De ce Gabriela Prisăcariu nu va mai posta nimic în online despre bebelușul ei. Ce a enervat-o pe soția lui Dani Oțil
Gabriela Prisacariu, suparata pe mamicile de pe net

Gabriela Prisăcariu este supărată foc pe internauți. Soția lui Dani Oțil este muștruluită de mulți fani pe paginile sociale de cum își crește copilul. Astfel, vedeta se gândește serios să facă ca la început, adică să țină viața micuțului la secret, așa cum a fost imediat după naștere.

Gabriela Prisăcariu se gândește să nu mai posteze nimic cu copilul său. De ce s-a supărat soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au hotărât de ceva timp să posteze momentele care îi fac fericiți cu băiatul lor pe paginile sociale, numai că unii dintre internauți, mulți după cum spune mămica, încep să îi impute acesteia că nu își crește copilul așa cum ar trebui.

Astfel, soția lui Dani Oțil spune că cei care se iau de ea nu sunt mai deștepți ca medicii cu care se sfătuiesc amândoi în ceea ce privește creșterea micuțului și se gândește serios să îl treacă pe copil la secret, așa cum a fost imediat după naștere, când nimeni nu știa nimic despre el.

Mâncarea, motivul discordiei

„Jur că mă gândesc serios să nu mai postez nimic ce ține de bebeluș pentru că, cumva, toate mămicile de aici care mă urmăresc și teoretic și cele care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Pentru că da, nu facem nimic de capul nostru, am ales ales să îi dau bebelușului ou întreg, da, am ales să îi dau nuci, caju, alune, da, pentru că așa scade riscul ca el să facă mai târziu alergii. Dacă vă convine e bine, dacă nu, la fel de bine.

Voi faceți ce este mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Doamne ferește! Mă gândesc serios să nu mai postez nimic ce ține de el și pe urmă să primesc mesaje de genul: de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el sau mai știu eu ce mesaje primeam la început, când nu îi arătam fața și când nu postam nimic legat de el”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina socială de Instagram.

Fiul lui Dani Oțil mai are puțin și face un an

Prezentatorul TV Dani Oțil și modelul Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu aproape un an, iar de atunci întreaga lor viață s-a schimbat radical.

Dani Oțil și soția sa pun pe primul loc binele micuțului și nu pierd o zi din a imortaliza cele mai frumoase momente cu acesta, pe care, ulterior, le publică și în mediul online. Totul se poate schimba, acum, ținând cont că Gabriela Prisăcariu este supărată pe celelalte mămici care au alte păreri.