Cum a jignit-o Dani Oțil pe Ramona Olaru la Neatza. Mulți ar fi deranjați după replica asta

Cum a jignit-o Dani Oțil pe Ramona Olaru la Neatza. Mulți ar fi deranjați după replica asta
Dani Oțil, jigniri fără perdea pentru Ramona Olaru

Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru chiar în emisiune. Celebrul prezentator de la Antena 1 i-a lăsat fără cuvinte pe unii din fanii show-ului matinal. Cei care o iubesc pe asistentă nu au știut cum să reacționeze la cele spune de moderator. Vedeta nu s-a mai putut abține și a spus pe post exact ceea ce a gândit despre colega lui de platou. Ce i-a spus bărbatul? „N-am sesizat asta până acum”, a subliniat el după.

Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru: ce i-a spus prezentatorul?

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt iubiți și pentru faptul că mereu au replicile la ei. Cei doi se simt deja de ani buni ca acasă pe platoul de filmare, iar relaxarea totală se vede în fiecare cuvânt.

Unii dintre fanii emisiunii au sesizat asta chiar după ce lui Dani i-a scăpat ,porumbelul’ când a venit vorba despre colega sa. Cu toate astea, gluma făcută de el a fost gustată de alți oameni care s-au amuzat teribil la primele ore ale dimineții.

Totul a început în cadrul discuției prezentatorilor despre defectele lor. Cea care a spart gheața a fost Ramona, iar ce a urmat i-a lăsat mască pe mulți.

,,Parcă ești o…”

Blondina a ales să vorbească prima despre lucrurile cu care nu se mândrește prea tare în unele momente. Desigur că vorbele tinerei nu au rămas fără o replică, mai cu seamă după ce i-a cam servit-o la fileu colegului său.

„Da, eu am două defecte. Sunt foarte sincera si am capul mic. Da, e mic, uite-l. E mic, dar e bun, ce contează. (…)”, a spus Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Ai capul mic? N-am sesizat asta până acum, dar daca ma uit atent, da! Da, parcă nu e cine știe ce. (…) Când ai parul prins parcă esti o gulie”, a fost replica lui Dani Oțil.

,,Ne-am săturat”

Mulți oameni au izbucnit în râs după replica dată de Dani Oțil Ramonei, inclusiv vedeta nu s-a arătat deranjată de comparația făcută în direct.

Sportivul trece printr-o perioadă cu multe schimbări. Acesta s-a pus la casa lui și a devenit și tătic. Cel din urmă a comentat în stilul caracteristic de ce a ales să facă un copil.

,,Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil, nu, nici soția. Dar ne-am săturat prin vacanțe să auzim aceeași treabă: e, faceți voi un copil și o să vedeți voi”.

Mi-am făcut copil pentru cei care mă abuzau în scris și live cu asta: fă și tu un copil și o să vezi”, a spus Dani Oțil, în emisiunea pe care o prezintă cu Răzvan Simion, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI