De ce îl apreciază Dani Oțil pe Mihai Bobonete. Imaginea care a devenit virală: ‘Și când erai sărac’

De ce îl apreciază Dani Oțil pe Mihai Bobonete. Imaginea care a devenit virală: ‘Și când erai sărac’
De ce il apreciaza Dani Otil pe Mihai Bobonete. Imaginea care a devenit virala Si cand erai sarac

Puțină lume știe faptul că Dani Oțil și Mihai Bobonete au o relație extrem de specială, pe cei doi legându-i o prietenie solidă de zeci de ani. Recent, prezentatorul de la Neatza a distribuit o fotografie din tinerețe care i-a emoționat pe fani. Ce detaliu au observat internauții și ce compliment i-a făcut vedeta de la Antena 1 actorului de comedie.

Cum arătau Dani Oțil și Mihai Bobonete în tinerețe

Dani Oțil este renumit pentru stilul său sarcastic extrem de fin, umorul fiind cel care i-a adus milioane de fani, de-a lungul anilor. Simpaticul matinal de la Antena 1 este prieten de foarte mulți ani cu Mihai Bobonete, motiv pentru care cei doi își permit a face tot felul de glumițe.

Recent, o fotografie din tinerețea celor două vedete a devenit virală pe Facebook, în care Dani Oțil și Mihai Bobonete savurează preparate tradiționale românești în bucătăria juratului de la Românii au Talent, poza fiind făcută de către soția actorului, Cătălina.

„Ghicește protagoniștii, meniul, ce puneau la cale si câți bani mai aveau pana la salariu.
Doar răspunsuri greșite.”, a scris Dani Oțil, în dreptul fotografiei cu el și Bobonete, distribuită pe rețelele sociale.

Cum l-a lăudat Dani Oțil pe Mihai Bobonete

Printre sutele de comentarii pozitive și amuzante, Dani Oțil i-a transmis un mesaj emoționant prietenului său, pe care l-a lăudat pentru relația frumoasă pe care o are cu soția sa, Cătălina, încă de pe vremea când partenera actorului a făcut fotografia, în urmă cu mai bine de 10 ani.

„Râdem, glumim… Dar cea mai valoroasă treabă din poză e faptul ca soția ta (care face poza) e tot aia…de când erai sărac. No comment.”, l-a lăudat prezentatorul de la Neatza pe prietenul său.

Internauții s-au distrat copios pe tema fotografiei buclucașe, lăudându-le pe cele două vedete pentru faptul că nu și-ar fi uitat originile:

E de apreciat ca ai curaj sa expui o astfel de poza. Felicitări! Alții au uitat de unde au plecat și fac tot posibilul ca trecutul sa nu iasă la iveala în veci! Erau vremuri frumoase și eram mult mai fericiti ca acum și lumea era mai buna! Sunteți cei mai tari.

Tinerete…floare rara …nu, ca acuma sunteti batrani, doar trecuti un pic prin viata! Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata iar prietenia voastra sa dainuie…..mult….pana la sfarsit…sunt rare astfel de prietenii.

Stan și Bran, evident.  Meniu de post cu jumări și ouă. Se punea la cale luarea cu asalt a umorului românesc și în conturi erau multe zerouri.

Mihai Bobonete și soția lui Cătălina s-au cunoscut în anul 1995. Cu toate acestea, cei doi s-au căsătorit abia în 2009, tabloul familiei lor fiind completat de cei doi copii pe care-i au împreună.

Dani Oțil, la rândul său, este însurat cu topmodelul Gabriela Prisăcariu, femeia care i-a dăruit un băiețel pe nume Luca Tiago.