Legătura nebănuită dintre iubita lui Chef Cătălin Scărlătescu și Mihai Bendeac. Ce s-a aflat acum

Legătura nebănuită dintre iubita lui Chef Cătălin Scărlătescu și Mihai Bendeac. Ce s-a aflat acum
Iubita lui Cătălin Scărlătescu îl cunoaște pe Mihai Bendeac. Ce legătură există între ei?

Ce legătură există între iubita lui Cătălin Scărlătescu și Mihai Bendeac? Cine este femeia și cum s-a cunoscut cu celebrul jurat de la emisiunea ‘iUmor’? Nimeni nu și-ar fi imaginat că aceasta va apărea la brațul marelui chef.

Relație Cătălin Scărlătescu: ce legătură are iubita bucătarului cu Mihai Bendeac?

Cătălin Scărlătescu trăiește fiorii iubirii! Celebrul chef nu mai este unul din burlacii de la noi pentru că o tănârâ cunoscută l-a făcut să uite de acest statut. Fanii și-au dat seama că el este îndrăgostit pentru că recent s-a pozat alături de o prezență feminină în timp ce se afla în aeroport.

Amorezii au plecat de curând într-o vacanță pentru a se descoperi mai bine. Deși a încercat să ascundă cine este iubita sa, s-a aflat de curând cum o cheamă pe femeie. Fanii au fost cu atât mai surprinși că este vorba despre un nume cunoscut ce a reușit să se facă celebru în cadrul emisiunii ‘iUmor’.

O cunoaște o lume întreagă pentru că a reușit să pună zâmbetul pe față tuturor de mai multe ori la emisiunea de umor. Concret, este vorba despre Doina Teodoru, colegă în câteva proiecte artistice cu celebrul actor și jurat. Aceasta are frumoasa vârstă de 31 de ani și este din Galați.

Cum a ajuns în atenția actorului?

După ce șatena a reușit să uimească pe toată lumea cu textele pe care și le-a scris, ea a fost cooptată ulterior pentru serialul de comedie ‘Băieți de oraș’, proiect produs într-o vreme de Bendeac.

”Cred că este cea mai mare diferenţă între audiţii şi finală pe care eu am văzut-o aici vreodată! Ai fost de zece ori mai bună acum. A fost senzaţional! Culmea este că deşi textul este excepţional, la tine primează interpretare.

Aşa că eu o să votez pentru un personaj interpretat de o actriţă mare. Ai fost genială! Sunt cel mai fericit om din lume!” era declarația lui Mihai Bendeac din seara finalei iUmor.

Ce spune despre căsătorie?

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat.

Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis: «Tu când erai înăuntru, erai de mult plecat». Și-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îmi place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a spus Cătălin Scărlătescu atunci, la Antena Stars.