Prețul colosal plătit de Delia pentru un chocker. Mihai Bendeac a crezut că nu aude bine

Prețul colosal plătit de Delia pentru un chocker. Mihai Bendeac a crezut că nu aude bine
Mihai Bendeac, șocat de prețul plătit de Delia Matache pentru un chocker

Delia Matache este cunoscută pentru ținutele inedite pe care le propune, dar și pentru faptul că nu se uită la bani atunci când vine vorba despre micile ei plăceri vestimentare. Mihai Bendeac a avut un șoc în momentul când a aflat câți bani costă un chocker purtat de cântăreață.

Mihai Bendeac, reacție spumoasă. Cum a reacționat când a aflat câți bani a dat Delia pe un chocker

Mihai Bendeac și Delia Matache își surprind fanii prin tot felul de replici spuse la iUmor. Cei doi sunt extrem de îndrăgiți, iar alături de colegul lor, Cheloo, formează un trio imbatabil. Nu de puține ori actorul a fost șocat când a aflat câți bani dă cântăreața pe haine.

Un alt moment i-a bucurat nespus pe fani, mai ales pentru că Mihai Bendeac a avut o reacție haioasă în legătură cu un accesoriu afișat de cântăreață la filmările show-ului. În culise, actorul a observat imediat că Delia purta un colier făcut de un brand celebru, așa că a comentat alegerea vestimentară făcută.

„Ai la gât o chestie care este formată din niște mici bucățele de plastic, pe care scrie Balenciaga. În mod normal, știi, când e ziua unei comune, se face bâlci dintr-ăla, unde se vând tot felul de de-astea.

Ăsta, ca și cost de producție, nu are cum să fie mai mult de 2 dolari.”, i-a zis Mihai Bendeac colegei sale de la iUmor.

Câți bani costă chocker-ul purtat de artista Delia Matache la iUmor, de fapt

Mihai Bendeac a mărturisit că respectivul colier nu îi pare unul extrem de scump, însă părerea lui s-a schimbat imediat în momentul în care a aflat care este prețul chocker-ului afișat de cântăreață la Antena 1. Actorul a fost șocat când și-a dat seama că ea a plătit 3.000 de dolari pentru accesoriu.

„Gata, am găsit! Băi, lasă-mă! Nu se poate, bă! 3.000 de lei, bă?! 3.000 de lei?!”, a zis acesta.

De asemenea, comediantul Dan Badea i-a atras atenția actorului, explicându-i că o piesă semnată de brand-ul celebru poate să ajungă și la un preț mult mai piperat: „Dar vezi că e la ofertă! Că se poate și mai rău.”

Mihai Bendeac, șocat de prețul la care ajunge colierul expus de artistă

Delia Matache își surprinde fanii la fiecare apariție, mai ales pentru că aceasta este cunoscută pentru stilul ei vestimentar nonconformist. Între timp, colegul său de la iUmor, Mihai Bendeac, nu a mai putut să se abțină când a aflat că aceasta a plătit o sumă imensă pentru un chocker.

„3.000 de lei, bă?! Niște c******e de plastic.”, a mai zis actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI