Lavinia Pîrva, apariție de senzație. Cum a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică în trafic. FOTO EXCLUSIV

Lavinia Pîrva, apariție de senzație. Cum a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică în trafic. FOTO EXCLUSIV
Lavina Pîrva și viața de familie

Odată cu apariția cuplului Ștefan Bănică Jr. și Ioana Fodor pe micul ecran, au apărut și speculațiile. Unele dintre acestea erau strict legate de mariajul celebrului artist și Lavinia Pîrva. Numai că, aveau să fie spulberate de partenera de viață a lui Bănică Jr., totul fiind stins din fașă. Cât despre artistă, soția lui Ștefan Bănică a început o serie de transformări și este aproape de nerecunoscut.

Lavinia Pîrva și viața de familie

În urmă cu 9 ani, showbiz-ul românesc era luat pe sus de vestea iminentului mariaj dintre Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr., Având, până la cel moment, deja o carieră prolifică, după căsătoria cu celebrul artist, Lavina Pîrva s-a dedicat cu totul familiei.

Astăzi, tânăra vedetă, ajunsă la 37 de ani, este o femeie fericită, alături de soț și de micuțul lor băiețel de trei anișori. Devenită mămică, cu atât mai mult atenția artistei s-a focusat pe micuțul Alexandru. Vedeta declara în urmă cu un an că este cea mai frumoasă perioadă din viața ei:

„Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă.

Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită.”, declara în 2021 Lavinia Pîrva.

Deși au apărut câteva zvonuri despre o posiblă idilă între soțul ei și partenera de emisiune, Ioana Fodor, Lavinia Pîrva a fost cea care a stins aceste lucruri, recent declarând:

„Simt nevoia să vă împărtășesc cele întamplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la Show-ul de dans „Dancing on ice : Vis in Doi, printre care si Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag. „Paparazzi” au filmat toată scena pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă.

Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportată în Palestina ca să poată scrie în liniște ceva „senzational” și probabil îi încurcam puțin. Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei. Întrebarea mea este daca mai există oameni care mai cred în fantasmele ziariștilor?! Sper ca nu!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Tânăra vedetă trece printr-o serie de transformări

În afară de atribuțiile sale de mămică și soție, Lavinia Pîrva a decis că este momentul să se ocupe și de ea. Conform reporterilor Impact, a început o serie de transformări și este aproape de nerecunoscut.

După ce a născut, soția lui Ștefan Bănică Jr. pune și mai mult accent pe felul în care arată. După ce și-a mărit buzele, Lavinia Pîrva și-a pus, mai nou, și silicoane. Lavina se întreține de câteva ori pe săptămână mergand la pilates, undeva pe Șoseaua Nordului.

Recent, reporterii Impact au surprins-o pe Lavinia Pîrva, îmbracată in colanți, în trafic (vezi galeria). După ce a plecat de la antrenament, a trecut pe la atelierul unde își face produsele pentru site-ul pe care aceasta il are pentru comercializare. 

Cu alte cuvinte, tânăra mămică se ocupă și de micile satisfacții personale. Cât despre mariajul cu Ștefan Bănică, vedeta spune că niciodată nu a fost mai bine ca acum.