Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea. Ce spune despre divorțul de Anamaria Prodan: ”Este ultimul avertisment”

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea. Ce spune despre divorțul de Anamaria Prodan: ”Este ultimul avertisment”
Laurentiu Reghecampf rupe tacerea. Ce spune despre divortul de Anamaria Prodan

Scandalul presupusului divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan pare a fi departe de a se fi încheiat. Celebrul antrenor nu s-a mai putut abține și a decis să pună piciorul în prag, răspunzând acuzațiilor care i-au fost aduse atât lui cât și soției sale, de-a lungul ultimelor săptămâni. Ce a declarat despre presupusul divorț de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea

Fire discretă și rezervată, Laurențiu Reghecampf a fost dintotdeauna una dintre cele mai respectate și apreciate persoane publice din România. Acum, Reghe a luat problema în propriile-i mâini și a făcut primele declarații despre ce se întâmplă, de fapt, în cadrul familiei sale și care este adevărul legat de o posibilă separare de impresara Anamaria Prodan.

În ultimele săptămâni, gurile rele l-au acuzat pe Laurențiu Reghecampf de faptul că și-ar fi părăsit căminul conjugal și i-ar fi fost infidel soției sale Anamaria, fiica regretatei artiste Ionela Prodan. Nimic mai fals, spune Reghe, care a făcut dezvăluiri exclusive pentru Spynews.

„Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot!

De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii. Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie.

Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre presupusa lui aventură cu Florentina Raiciu

Sătul ca familia să-i fie pusă într-o lumină nefavorabilă, Laurențiu Reghecampf a răbufnit la adresa celor care l-au acuzat de infidelitate și în special celor care spun că l-ar fi surprins în compania a două domnișoare în Delta Dunării. Ca orice cap de familie, Reghe și-a apărat soția și copiii, asigurându-i pe toți că nimeni nu va putea vreodată să-i despartă.

Nu am niciun fel de legături cu aceste femei! Nu am cum să vorbesc despre ele pentru că nu le cunosc. Cum aș putea să comentez ceva despre ele? Dar nu vă gândiți că poate au și ele familie? Poate au și ele acasă pe cineva? Cum să le băgați în astfel de scandaluri? Le împroșcați și pe ele cu noroi. Nu aveți respect față de femei. Față de copii. Față de societate. Pentru că lumea crede ce citește”, a continuat Laurențiu Reghecampf, exclusiv pentru Spynews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI