Cine i-a spus Anamariei Prodan că Reghe are amante, de fapt: ”Am umilit mulți importanți”

Cine i-a spus Anamariei Prodan că Reghe are amante, de fapt: ”Am umilit mulți importanți”
Anamaria Prodan, dezvăluiri șocante. Cum ar fi aflat de amante

Un posibil divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat cu asalt internetul. Povestea s-a complicat de când s-a aflat că există și o amantă, așa că impresara a dezvăluit de la cine a aflat, de fapt, că partenerul său s-ar iubi cu alte femei.

 Anamaria Prodan a dat cărțile pe față. Cine i-a spus de amantele soțului

Anamaria Prodan a decis să spună lucrurilor pe nume și să vorbească despre relația cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Vedeta nu a mai putut suporta și a explicat că toată lumea îi spunea că Gigi Becali a susținut că partenerul său are de 8 ani amante. Totuși, impresara a susținut că ea și antrenorul au stat mereu împreună, așa că infidelitatea iese din discuție în cuplul lor.

„Lumea îmi spunea «Ai văzut ce a zis Gigi? Că bărbatul tău are de 8 ani amante prostituate». Dar unde se văd ei? Că suntem tot timpul împreună! Se văd pe telefon? Fac sex virtual?! Ce fac?

Laur a fost sunat la câteva minute (n.r- după ce a declarat că divorțează) de altcineva, ce a zis acolo? Acolo ce a zis? A spus că nu știe despre ce e vorba, că e în străinătate, că nu are chef de prostiile astea și nu-l interesează. De câți ani divorțăm noi? De câți ani sună lumea și întrebă ‘Divorțezi? Divorțezi? Divorțezi?'”, a spus Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan, despre certurile ce au avut loc după zvonurile unui divorț: ‘Am umilit mulți importanți’

De asemenea, Anamaria Prodan a explicat că ea și soțul său mergeau și la petreceri împreună, chiar dacă de mulți ani lumea vuiește că o să își spună adio la tribunal. Mai mult, impresara s-a certat cu mulți oameni importanți în ultima perioadă, printre care și persoane din familia Becali.

„Dacă făceam petreceri la Snagov, era și Reghe acolo. Și nu suntem swingeri ca să avem relații intime… Am auzit și asta. Se aruncă tot felul de nenorociri, eu sunt dracul de pe baltă. Toată lumea vorbește. Și e normal să vorbească pentru că sunt frumoasă, deșteaptă și am bani. Din 2005 nu a venit nimeni cu o poză, cu un film și să arate că ‘Anamaria s-a culcat cu ăla…’. N-a existat! Eu nu am vorbit niciodată aiurea, fără să îmi asum.

În perioada asta eu am deranjat foarte mult. Am avut scandal cu primarul de la Voluntari, că nu voia să-i dea toți banii lui Mutu, iar eu i-am recuperat pe toți, am avut contre cu Negoiță și după am avut ce am avut cu familia Becali. Într-un timp foarte scurt am umilit mulți ‘importanți’.”, a adăugat impresara.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Gigi Becali. Nu s-a mai putut abține

Gigi Becali a susținut că Laurențiu Reghecampf are o amantă de mai mulți ani, dar acum, Anamaria Prodan a decis să îi transmită un mesaj tranșant patronului de la FCSB. Vedeta susține că ea și soțul său au depus un mare efort și nu au cerut bani pentru a salva echipa laitfundiarului.

„Cum zicea Gigi, ‘Știți voi ce făcea în vestiar cu nevestele jucătorilor…,ț. Măi prietenaș, hai să îți spun eu… Dacă nu eram eu, tu erai în aceeași situație în care erai când am venit eu cu Reghe la Steaua!

Dacă tu stăteai în închisoare, unde ai stat, îți luau echipa și te distrugeau de la cap la coadă. Eu nu i-am luat niciun leu când i-am adus jucătorii. Era prietenul nostru și era la greu. Nu ai cum să faci așa ceva… Nu știu dacă Giovanni Becali și celălalt văr au lucrat gratis pentru Gigi Becali… „, a mai zis vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI