03 iul. 2021 | 12:02

Cum face bani Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf. Ce afacere deține

Monden
Cum face bani Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf. Ce afacere deține
Cum face bani Florentina Raiciu, presupusa amanta a lui Reghecampf

De câteva săptămâni circulă zvonuri conform cărora Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi în prag de divorț, lucru pe care frumoasa impresară l-a negat în nenumărate rânduri. Cine este presupusa amantă a lui Reghe și ce afacere bănoasă are în Capitală. Cum arată, de fapt, blondina.

Cum face bani Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghecampf

Noi informații apar pe zi ce trece în cadrul scandalulu presupusului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Mai nou, femeia cu care Reghe i-ar fi fost infidel celebrei sale soții ar fi Florentina Raiciu, o superbă blondină care a fost model Playboy.

Cum face bani presupusa amantă a lui Reghe? Ei bine, cariera modelului a început acum nouă ani de zile, când a fost asistenta artistului Alex Velea, pe vremea când partenerul Antoniei prezenta o emisiune la National TV. Înaltă, frumoasă, cu zâmbetul de milioane și formele voluptoase care pun pe jar inimile bărbaților, Florentina Raiciu a fost contactată pentru a i se face o ofertă de nerefuzat.

Fotomodelul a pozat de cinci ori pentru celebra revistă pentru bărbați Playboy, iar numele ei a devenit răsunător atât în România, cât și peste hotare, iar în anușl 2013 a fost votată cea mai senzuală apariție de pe coperta revistei. A apărut în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă!” de pe Antena 1 și a obținut un rol de asistentă TV în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Recent, blondina a revenit în atenția mass-media după ce a fost acuzată de faptul că a fost amanta antrenorului Laurențiu Reghecampf, subiect despre care Florentina nu a vrut să comenteze. În prezent, vedeta face bani frumoși din afacerea pe care o are în București, un salon de frumusețe, și din parteneriatele cărora le împrumută imaginea pe Instagram.

Cum a desființat-o Anamaria Prodan pe Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Reghe

Anamaria Prodan a luat foc atunci când gurile rele din mediul online au pomenit potențiale relații extraconjugale de-ale lui Laurențiu Reghecampf. Celebra impresară a desființat-o pe Florentina Raiciu, spunând încă o dată că mariajul ei cu Reghe merge foarte bine și că sunt de nedespărțit.

„Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta.

Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta.

Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise…”, a declarat Anamaria Prodan, acum puțin timp.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Lista numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro