Laurențiu Reghecampf, prima fotografie cu fiul său de doar patru luni. „Se vede că sunteți fericiți”

Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani și cu această ocazie a postat o fotografie cu mezinul familiei sale. Liam are doar patru luni și s-a simțit foarte bine în brațele tatălui său. Fanii s-au grăbit să-l felicite pe antrenorul român de la Neftci Baku.

Laurențiu Reghecampf, fotografie de ziua lui cu Corina Caciuc și fiul lor Liam

Laurențiu Reghecampf a împlinit luni 47 de ani, iar iubita lui, Corina Caciuc, i-a adus un tort pe care era imprimată o imagine în care cei doi apar alături de fiul lor. Fotografiile au fost postate pe rețele sociale, iar Liam, în vârstă de doar patru luni, a atras toate aprecierile. Este prima oară când antrenorul le arată fanilor cum arată fiul lui. Până acum, pe rețelele sociale, cel mic a apărut doar când a fost fotografiat în cărucior.

„Felicitări, omule! Ți-ai ascultat inima, ai ales cu sufletul si ai dovedit că «Banii chiar nu aduc fericirea!». Să fiți fericiti până la adânci bătrâneți”, „O familie minunată! La mulți ani sănătoși și fericiți!”, „Frumoasă soție și copil aveți”, „Ce frumoși sunteți! Se vede că sunteți fericiți”, „Frumoșiiiiii, cel mic e superb, cu ochii albaștri”, au fost unele dintre mesajele primite de Reghecampf, conform playsport.ro.

Ce imagine provocatoare a postat Anamaria Prodan de ziua soțului ei

Ziua lui Laurențiu Reghecampf a fost „sărbătorită” și pe pagina de Instagram a soției, cu care se află în proces de divorț. Anamaria Prodan a fost fotografiată în piscină, îmbrăcată cu un costum de baie alb. „Eu sunt Anamaria Prodan”, a fost mesajul care a însoțit imaginea provocatoare.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț, după un mariaj de mai bine de 14 ani. Presa a scris instanța trebuie să stabilească modul în care se va împărți averea de aproape 25 de milioane de euro. În punct foarte important este și custodia lui Bebeto, băiatul celor doi.