Gestul neaşteptat făcut de Anamaria Prodan pentru Reghecampf de ziua lui. „Cadoul” trimis antrenorului – FOTO

Anamaria Prodan s-a gândit la Laurențiu Reghecampf, în ziua în care soțul ei, cu care se află în proces de divorț, a împlinit 47 de ani. Nu i-a transmis un mesaj direct, dar fanii au înțeles rapid cui îi era adresată fotografia, în costum alb și poziție provocatoare, din piscină. Iubita antrenorului nu s-a lăsat mai prejos. I-a adus lui Reghe un tort în care cei doi apar alături de fiul lor.

Anamaria Prodan, postare inedită de ziua lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă să-și surprindă urmăritorii de pe rețelele sociale. Și-a făcut o poză în costum de baie și a postat-o pe Instagram chiar în ziua în care Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani. Fanii au înțeles rapid cui îi era adresată imaginea din piscină, deși mesajul te putea duce cu gândul la orice altceva. „Eu sunt Anamaria Prodan”, a scris vedeta în dreptul fotografiei în care apare într-o poziție provocatoare.

Playsport.ro a amintit că în anii precedenți, de ziua lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria organiza petreceri surpriză, iar pe rețelele sociale apăreau imagini cu familia. Antrenorul a spus când s-a ajuns la divorț că toate aceste momente îl deranjau foarte tare și că nu era deloc încântat.

 

Corina Caciuc, urare fierbinte de ziua lui Laurențiu Reghecampf

Cei doi sunt acum în proces de divorț. Laurențiu Reghecampf antrenează pe Neftchi Baku în Azerbaidjan și se află într-o relație cu Corina Caciuc. Iubita tehnicianului român i-a făcut cadou un tort în nuanțe de negru și auriu pe care se afla o imagine de familie, în care cei doi apar alături de fiul lor, Liam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

„Pentru cel care m-a făcut Mamă. Îți urez o viață plină de bucurie și fericire. Te iubesc”, a scris Corina Caciuc plină de emoție pe contul ei de instagram. „Te iubesc, Inimă!” i-a răspuns și antrenorul. „Trimiteți SMURDU acasă la Prodanca”, a comentat ironic unul dintre cei care au văzut aceste imagini (VEZI AICI MAI MULTE POZE).