Laura Lavric, mărturisiri uluitoare despre fosta căsnicie: „Mi-au zis că îmi dau un apartament”

Laura Lavric, mărturisiri uluitoare despre fosta căsnicie: „Mi-au zis că îmi dau un apartament”
Laura Lavric, mărturisiri uluitoare despre fosta căsnicie, la aproape 25 de ani de la divorț

Laura Lavric, mărturisiri uluitoare despre fosta căsnicie. Celebra solistă de muzică populară Laura Lavric a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarațiile recente. Mare parte dintre ele au legătură cu decizia sa de a divorța. Îndrăgita interpretă a vorbit și despre ceea ce a pățit în anii de căsnicie. Divorțul a avut loc în urmă cu 25 de ani, iar acum a decis să povestească pentru prima dată despre asta.

Laura Lavric, mărturisiri uluitoare despre fosta căsnicie, la aproape 25 de ani de la divorț

Amatorii de muzică populară o cunosc și o îndrăgesc pe celebra solistă Laura Lavirc. Parte dintre ei știu prin ce probleme grele a trcut vedeta, mai ales în ultimii ani, după ce și-a pierdut mama. Dar puțini sunt aceia care știu despre o altă dramă.

O dramă petrecută în anii ei de căsnicie și despre divorțul de acum 25 de ani. Unul din episoadele povestite a fost cel în care, nou venită în București, cei de la Ansambul Ciocârlia au condiționat-o pe vedetă pentru a primi un apartament, episod despre care Laura Lavric spune:

„Cei de la Ansamblu mi-au spus: «Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră.» Iar eu, când am auzit…La mine nu a fost o căsătorie din dragoste.

Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit. Fostul meu bărbat era de-o comoditate bolnăvicioasă. Vreau să spun că așa ceva nu se poate.”, a mărturisit Laura Lavric la un post de televiziune.

„Fostul meu bărbat m-a și jignit”

Deși căsnicia a fost una de complezență, vedeta povestește că a încercat să țină de familie și de căsnicie, dar, realitatea i-a dovedit contrariul, mai ales că fostul soți o și jignise:

„Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi «Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent». Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat.

A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, a mai spus vedeta.

În 25 de ani, Laura Lavric „avut câte o relație”

Și pentru că tot veni vorba de confesiuni intime, Laura Lavric a povestit că, în cei 25 de ani de când a divorțat au mai existat câteva relații, dar niciuna concretizată într-o nouă căsnicie, din păcate.

„Destinul! Nu poți să-l păcălești niciodată! Ce ti-e scris în frunte e pus. Și dragostea este un destin.

Eu am mai avut câte o relație, că sunt despărțită de 25 ani. Am avut o cunoștință din New York care era inginer la fabrică de avioane, nu era însurat, un bărbat bine, era din Cluj, mi-a propus să rămân acolo.

Eu? Niciodată! Nu l-am iubit. Până la urmă, știi ce rezistă? Înțelegerea și proiectele pe care vrei să le faci împreună, ajutor reciproc. Dragostea oricum dispare că nu poți să iubești că la 20 ani’’, a povestit Laura Lavric.

Astăzi, ajunsă la 75 de ani, îndrăgita solistă nu se dă la o parte, fiind prezentă la mai toate evenimentele unde este invitată. Nu renunță încă la scenă și la ceea ce a consacrat-o printre cei mai îndrăgiți artișiti ai României.