Ce tarif are Laura Lavric pentru nunți și botezuri. Artista este scumpă și în pandemie (exclusiv)

Ce tarif are Laura Lavric pentru nunți și botezuri. Artista este scumpă și în pandemie (exclusiv)
Cati bani incaseaza Laura Lavric pentru doua ore de cantat

Laura Lavric este una dintre cele mai apreciate și populare interprete de muzică populară de la noi din țară. Deși este pandemie, artista nu și-a micșorat onorariul. Ce sume cere Laura Lavric pentru recitalurile sale de la evenimente.

Ce tarif are Laura Lavric pentru nunți și botezuri

Laura Lavric nu are nevoie de niciun fel de prezentare. Este considerată una dintre cele mai bune voci ale muzicii populare românești, iar talentul, simțul dezvoltat al umorului și veselia i-au adus milioane de fani în toate colțurile României, de-a lungul carierei sale îndelungate.

Deși pandemia de coronavirus a afectat întregul sector de divertisment din România, Laura Lavric recunoaște faptul că nu și-a micșorat tariful în această perioadă, deoarece consideră că nu se poate pune un preț pe muzica bună, de calitate.

Așadar, cântăreața moldoveancă încasează nu mai puțin de 3000 de euro pentru un recital de două ore la nunți și botezuri, unde cântă alături de fiul ei.

„Nu pot să scad la bani, căci tot atâta muncesc, ca-n alți ani. Oi fi scumpă, dar cine mă vrea să deschidă punga! Merg cu fiul meu, cânt câte două ore, și luăm 3.000 de euro.”, a declarat interpreta de muzică populară Laura Lavric, pentru impact.ro.

Cum se menține Laura Lavric veșnic tânără, la 75 de ani

Laura Lavric abia a împlinit 75 de ani și pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Artista mărturisește că are mare grijă de felul în care arată și adoptă un stil de viață sănătos

„Să știți că nu mă duc la cosmetică, merg doar la coafor, ca să-mi vopsesc părul, genele și sprâncenele. Nu mă fardez ziua, mă dau doar cu puțin ruj.

Și nu folosesc vreo cremă de firmă mare, ci mă dau doar cu d-aia, din cutie albastră de tablă, mă învățase o solistă, în turnee, dar eu o mai îmbunătățesc cu vitamina A, uleioasă, de la farmacie.

Scuzați lipsa de modestie, dar nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70! Nici tata nu-și arăta vârsta, avea fața foarte întinsă!”, a declarat Laura Lavric, pentru sursa citată.

Laura Lavric a suferit din cauza infectării cu virusul COVID

Celebra artistă a recunoscut că a trecut printr-o sperietură de zile mari atunci când a fost infectată cu noul coronavirus, făcând o formă destul de gravă a bolii.

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul, dar gustul a rămas.

Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum. Nici acum nu am mirosul perfect. Mi-a trecut și văd prin casă totul plin de păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi rămân cheală”, a declarat Laura Lavric, acum ceva timp, la Antena Stars.