Prin ce dramă a trecut Laura Lavric. Momente tulburătoare trăite de artistă

Prin ce dramă a trecut Laura Lavric. Momente tulburătoare trăite de artistă
Momnte grele pentru Laura Lavric: drama vieții sale

Fanii Laurei Lavric au rămas șocați de ce au auzit. Celebra interpretă de muzică populară a vorbit despre drama vieții sale. Vedeta a trecut prin clipe groaznice în urmă cu câțiva ani. ,,A fost un șoc imens! Am făcut o criză, nu mai puteam să mă mișc, nici să strig„, a mărturisit solista. Ce i-a provocat această durere și cum a reușit să se pună pe picioare după episodul teribil?

Drama prin care a trecut Laura Lavric: ce a pățit cântăreața?

Laura Lavric a vorbit despre momentele dramatice din viața sa. Arista a avut un șoc emoțional atunci când a aflat că și tatăl ei a trecut la cele Sfinte. Tragedia se petrecerea după ce solista o pierduse deja pe cea care i-a dat viață.

Interpreta de muzică populară și-a pierdut mama în urmă cu șapte ani, dar o altă cumpănă avea să vină. Ea nu a putut să fie prezentă la înmormântarea tatălui său pentru că se afla într-un turneu în Canada. Fiul vedetei i-a ascuns faptul că părintele ei s-a stins din viață.

Abia la întoarcerea în țară cea din urmă a primit vestea cumplită, moment în care a simțit că nu mai poate respira. Mai mult decât atât, Laura Lavric visase în acea perioadă că avea o geantă goală și plângea foarte tare. Atunci a fost convinsă că ceva rău se va întâmpla în realitate.

„Cand a murit tata, eram în Canada. Nu mă așteptam să moară el, fratele mamei era bolnav. Eram în Canada și am visat că aveam geanta goală, eram îngrijorată rău, plânsă toată. Eram convinsă că o să se întâmple o nenorocire.

Îl sun pe Victor (fiul meu). El tocmai se întorcea de la înmormântare. Nu a vrut să-mi spună. Aveam contract pentru turneul din Canada, nu puteam să plec, oricum. Și dacă mă întorceam, el fusese înmormântat deja. Toți au hotărât să imi ascundă asta”, a mărturisit aceasta în emisiunea lui Teo Trandafir.

,,Am plâns fară oprire!”

Băiatul a așteptat-o la aeroport, purta doliu și avea barbă. După ce s-au întâlnit, Victor a ținut să îi spună înainte să se urce în mașină că tatăl ei s-a dus pe lumea cealaltă. Solista a leșinat pe loc, ulterior a plâns fără oprire până la Iași.

,,Când am ajuns acasă, el mă aștepta la aeroport. Avea barbă, purta doliu, eu l-am luat la rost că și-a lăsat barbă. Inainte să mă urc în mașină, mă prinde de mână și-mi spune că trebuie să-mi zică ceva. Mie nu mi-a venit să cred!

Am leșinat lângă mașină. Până la Iași am plâns fară oprire! Am făcut și indigestie. A fost un șoc imens! Am facut o criză, nu mai puteam să mă mișc, nici să strig nu puteam. M-a tras fiul meu din pat, am ieșit în balcon, mi-am revenit!”, a mai detaliat vedeta.