Laura Cosoi și-a pus internetul în cap după ultima poză postată. E gravidă în șase luni, dar nu s-a putut abține

Laura Cosoi și-a pus internetul în cap după ultima poză postată. E gravidă în șase luni, dar nu s-a putut abține
Laura Cosoi, într-o ipostază inedită

Perioada prin care o femeie trece pentru a aduce pe lume un copil este una minunată. Dincolo de bucuria sufletească, sarcina aduce și schimbări ale corpului, pe care multe vedete aleg să le împărtășească cu admiratorii. Și Laura Cosoi se numără printre persoanele publice care păstrează o legătură strânsă cu urmăritorii. Actrița obișnuiește să posteze imagine ce o surprind pe ea și familia ei în diferite ipostaze. De data aceasta însă, imaginea Laurei a stârnit controverse.

Mai sunt doar câteva luni până când Laura Cosoi va aduce pe lume al doilea său bebeluș. Burtica sa este deja suficient de vizibilă pentru a se putea lăuda întregii lumi. Acesta este și motivul pentru care a atras un val de comentarii cu ultima sa postare.

Motivul pentru care Laura Cosoi a stârnit comentarii

Viitoarea mămică este însărcinată în 6 luni și pune mereu sănătatea pe primul loc. Laura obișnuiește să aibă o dietă bazată pe echilibru alimentar, având astfel grijă de sănătatea copilului. Acesta poate fi și motivul pentru care are o siluetă demnă de invidiat, chiar și în sarcină. Iar imaginea cu ea în lenjerie intimă poate confirma asta.

Postarea făcută pe contul de socializare al Laurei Cosoi a adus însă comentarii pro și contra.

În curând mămică pentru a doua oară…fotografia este făcută dimineață când descopeream în oglindă câte schimbări aduce o sarcină corpului meu. Nu m-am preocupat niciodată de kilogramele luate pe timpul sarcinii pentru că întotdeuna am pus pe primul plan sănătatea bebelușului, dar și a mea. Nu mai am tonusul de altădată, șoldurile s-au lățit, sânii au căpătat volum serios, pielea se întinde la maxim, dar niciodată nu m-am simțit mai feminină și mai împlinită că în această perioada. Am intrat în cea de-a 25-a săptămână de sarcină și mă minunez în fiecare zi de miracolul ce crește în mine!, a completat Laura un selfie relaxat de pe contul său de socializare.

Felicitări și acuze, fanii vedetei au păreri împărțite

Graviduța a fost apreciată de prietena sa, Dana Rogoz, de asemenea însărcinată, căreia i-a făcut urări de bine și naștere ușoară.

Îți stă foarte bine gravidă. Să ne bucurăm de minunile noastre. Eu mai am așa de puțin, încât stau minute în șir în oglindă și pur și simplu mai uit la burta mea cu drag, știind că în curând îmi va fi dor de ea.

Și admiratorii vedetei nu s-au sfiit să o laude pentru aspectul fizic de invidiat. Mulți au afirmat că Laura este o prezență frumoasă, delicată și i-au urat toate cele bune și sarcină ușoară.

Cu toate acestea, au existat și comentarii dezaprobatoare, o parte dintre urmăritori considerând că fotografia în lenjerie intimă nu este potrivită.

Trebuie sa existe anumite limite de expunere în spațiul online. Asemenea fotografii aparțin de domeniul intim și numai intim al familiei. Fotografia nu este de postat, scurt. Chiar dacă ai sentimentul că ești în categoria vedetismului’. Publicul tău trebuie respectat. Asta stă la baza creșterii de 7 ani”, „Ce este cu lumea asta? Ați luat-o razna toate să vă fotografiați aproape goale! Se pare ca suferim de popularitate și suferim de nebăgare de seamă, sincer nu vă înțeleg pe cele care va pozați așa!”, „Crezi că interesează pe cineva că șoldurile s-au lățit, că sânii ți-au crescut și alte amănunte? Sunt atâtea femei însărcinate și nu se expun pe Facebook. Bucură-te în familie și nu arăta la toată lumea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

In curand mamica pentru a doua oara…?? fotografia este facuta dimineata cand descopeream in oglinda cate schimbari aduce o sarcina corpului meu. Nu m-am preocupat niciodata de kg luate pe timpul sarcinii pentru ca intotdeuna am pus pe primul plan sanatatea bebelusului, dar si a mea. Nu mai am tonusul de altadata, soldurile s-au latit, sanii au capatat volum serios, pielea se intinde la maxim, dar niciodata nu m-am simtit mai feminina si mai implinita ca in aceasta perioada. Am intrat in cea de-a 25-a saptamana de sarcina si ma minunez in fiecare zi de miracolul ce creste in mine! ❣️ #acasa #jurnaldesarcina #momtobe #babygirl #6monthspregnant #nofilter #naturalborn #naturalbornwoman #feminine

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe