Situație delicată pentru Dana Rogoz. Ce se întâmplă cu cea de-a doua naștere

Situație delicată pentru Dana Rogoz. Ce se întâmplă cu cea de-a doua naștere
Situație delicată pentru Dana Rogoz. Ce se întâmplă cu cea de-a doua naștere

Dana Rogoz, situație delicată. Actrița va naște într-un vârf al pandemiei. Ce se întâmplă cu cea de-a doua sarcină și cum se simte viitoarea mămică în prezent.

Dana Rogoz, cea de-a doua naștere. Ce se întâmplă

Dana Rogoz mai are puțin și intră în luna a 8-a de sarcină. Actrița urmează să nască peste aproximativ o lună, când ne vom afla într-un vârf al pandemiei, autoritățile anunțând că în luna aprilie se vor înregistra foarte multe cazuri de pacienți infectați cu COVID-19 în România.

În prezent, vedeta respectă toate regulile impuse de oficiali, așa că de ceva vreme stă în casă, unde se autoizolează alături de soț și copil. Cu toate acestea, actrița trebuie să meargă la spital, pentru a face controalele necesare. Totul decurge cum nu se poate mai bine acum, a clarificat Dana Rogoz într-un interviu.

 

View this post on Instagram

 

77/366 ? Unul dintre cele mai frumoase momente ale acestei zile, petrecuta tot acasa, a fost cel in care le-am citit copiilor pe pagina de FB povestea lui „Armstrong”. Primesc foarte multe mesaje de la parinti, fotografii si videouri cu micutii de peste tot din lume, care imi asculta povestile, iar toate acestea imi ofera o bucurie nemasurata. In plus, ma face sa ma simt utila, chiar si intr-un astfel de moment dificil pentru toata lumea. Asadar, dragi parinti, va puteti baza pe mine in continuare, ca la ora 16:00 le voi citi live copiilor, in timp ce voi puteti sa va luati o pauza de 20 – 30 minute binemeritata. ? Un alt moment drag al zilei a fost sa ii citesc copilului meu o poveste, ca de fiecare data, la culcare. Cu capul pe burta mea, comentand fiecare miscare a surioarei, asculta povestea. Pentru o clipa eram toti 3 foarte uniti. #29saptamani #pregnant #29weekspregnant #thirdtrimester #staiacasa

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

„Sarcina e în regulă. Urmează să merg la control săptămâna viitoare. Atunci va fi și prima mea ieșire. Momentan Radu (n.r soțul) se ocupă de cumpărături, doar că va trebui să am și eu ieșirile de sarcină. Voi încerca să merg la cabinet, dar morfologia va trebui făcută în spital. (…) Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei”, a declarat actrița în emisiunea ”Răi da Buni”, într-o intervenție prin Skype.

Amenajările sunt în toi

Viitoarea mămică a început să aranjeze camera bebelușului. Pătuțul micuței a fost adus acasă miercuri, apoi a fost montat și așezat la locul lui. Acum, mai rămâne să vină doar micuța pe lume.

„Azi ne-a ajuns acasa patutul pentru bebelina. Acum urmeaza sa dorm, pentru prima oara, langa el. Si pana o sa atipesc si o sa ma fure alte vise, o sa ma uit din patul meu la patutul ei si o sa imi imaginez in detaliu scene pline de gingasie din viata noastra de familie marita”, a scris Dana Rogoz, pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe