Laura Cosoi, în doliu. Artista e devastată: ”Nu îmi vine să cred că nu mai ești”

Laura Cosoi, in doliu

Laura Cosoi și-a exprimat regretele după moartea actorului Bogdan Stanoevici, care a murit astăzi, după ce a contractat o bacterie intraspitalicească. Acesta a fost internat în spital din cauza coronavirusului, însă ultimul său test îi ieșise negativ.

Laura Cosoi, în doliu

Laura Cosoi l-a cunoscut pe marele actor pe platourile de filmare ale peliculei ”Cel ales”, exprimându-și omagiul la adresa lui și fiind afectată de moartea acestuia.

„În filmul Cel Ales’, am jucat alături de Bogdan Stanoevici. Auzisem despre el, dar l-am cunoscut cu adevărat pe platoul de filmare. Lucrând împreună s-a dovedit a fi indulgent cu personajul meu, Nora și empatic cu mine. Deși își păstra energia pentru ceea ce urmă să joace, își găsea întotdeauna răgaz să radă la glumele mele, offstage.

M-a susținut, m-a înțeles și pe toată durata filmărilor a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit, devenind pentru mine partenerul ideal de joc. Am avut chimie’ cum se spune și uneori ne prindea noaptea la filmări discutând despre personaje, situații, Franța, comunism, viață…„, a notat Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

„Nu îmi vine să cred că nu mai ești, Bogdan! Îți mulțumesc și acum, că și acum 6 ani, pentru generozitate! Cel Ales’ rămâne proiectul meu de suflet și datorită ție! Să mergi în lumina și Domnul să te primească la el!”, a mai spus aceasta.

A locuit cu chirie

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani, după ce a contractat o infecție nosocomială, fiind internat de COVID-19 la spitalul Sfântul Pantelimon din București.

Amintim că Bogdan Stanoevici a trăit în Franța vreme de 22 de ani și a revenit în România după moartea mamei sale, cea care l-a crescut singură, de la vârsta de numai un an și jumătate.

Cu toate că a fost ministru în Guvernul Ponta, dar și director general interimar al Circului Globus din Capitală, în perioada 2017-2020, el nu a reușit să își achiziționeze o casă și a locuit cu chirie.

”Prieteni îmi spuneau: Măi, Bogdane, tu ești cel mai fraier dintre miniștri. Tu cum ai intrat, așa ai ieșit! Ești la fel! Nu ai nimic, nu ai și tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o mașină și o motocicletă. Răspunsul meu era: da, dar eu când mă uit pe geam nu o fac să văd dacă intră mascații în bloc, eu dorm liniștit”, afirma Marian Bogdan Dragoș Aureliu Stanoevici, pe numele său real.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI