Codrin Ștefănescu, acuzații grave după moartea lui Bogdan Stanoevici: ”Ziceți adevărul, nu mințiți!”

Codrin Ștefănescu, acuzații grave după moartea lui Bogdan Stanoevici: ”Ziceți adevărul, nu mințiți!”
Ce acuzatii grave face Codrin Stefanescu dupa moartea lui Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoievici a murit după ce a fost infectat cu un microb din spital, așa cum a aflat Playtech.ro, înainte ca Diana Șoșoacă să publice mesajul său pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, acuzații grave după moartea lui Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoievici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital, este și acuzația fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de Covid, dar l-a învins! Ziceți adevărul, nu mințiți! Nu vă bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa până în ultima secund! Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan“, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu.

De asemenea, o poziție similară are și senatorul AUR, Diana Șoșoacă.

„Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți“, afirmă senatorul AUR.

Amintim că Bogdan Stanoevici a fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, dar manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019. Acesta a murit marți.

Se vindecase de coronavirus

De menționat este că actorul Bogdan Stanoevici se vindecase de coronavirus, însă starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc după ce a fost diagnosticat în spitalul Sf. Pantelimon cu Clostridium difficilae, care este o periculoasă bacterie intraspitalicească. De altfel, la aflarea veștii că Bogdan a încetat din viață, fosta lui prietenă, Diana Șoșoacă, vrea să acționeze pe cale legală instituția medicală, luând legătura în acest sens și cu fiul regretatului artist.

Inițial, actorul se vindecase de coronavirus, ultimul test efectuat fiind însă negativ! Dar, la câteva zile, artistul s-a simțit rău și a ajuns din nou la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Pantelimon. Acesta a fost intubat, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit de la o zi la alta. A intrat în comă, iar astăzi a încetat din viață.

Fiul acestuia a venit special din Franța în urmă cu câteva săptâmâni, atunci când tatăl său se zbătea între viață și moarte. El este, de altfel, singura rudă a lui Bogdan. Mama actorului a murit, iar fosta lui soție locuiește în Franța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI