Cum a slăbit Laura Cosoi după a doua sarcină. Secretul său e la îndemâna tuturor româncelor

Cum a slăbit Laura Cosoi după a doua sarcină. Secretul său e la îndemâna tuturor româncelor
Cum a slabit Laura Cosoi

În vară, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Ea trăiește un mariaj reușit alături de Cosmin Curticăpean, cei doi având două fetițe. De altfel, Laura Cosoi a decis să vorbească pe blogul ei despre sarcină, spunând și că s-a îngrășat mai puțin acum decât prima dată.

Cum a slăbit Laura Cosoi după a doua sarcină

În perioada ultimului trimestru de sarcină, Laura Cosoi spunea pe blogul ei că a trăit cea mai frumoasă perioadă și că s-a îngrășat numai 8 sau 9 kilograme, o diferență considerabilă față de prima dată, în care luase în greutate aproximativ 18 kilograme. Astfel că vedeta a povestit la acea perioadă că nu s-a îngrăşat foarte multe kilograme, ci chiar că a avut parte de o sarcină uşoară:

„Sunt deja la finalul celui de-al treilea trimestru şi pot spune că acum mi-a fost mult mai uşor că la prima sarcină. În primul rând, am luat mai puţine kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus.” a scris Laura Cosoi pe blog.

Ce mănâncă Laura Cosoi

Deși vedeta a devenit mamă pentru a doua oară, aducând-o pe lume pe micuța Vera, frumoasa actriță încă are o siluetă de invidiat! Așadar, Laura Cosoi a povestit că mănânca foarte sănătos, având parte de o sarcină uşoară și fără pofte.

„Poftă de mâncare nu prea am, adică mănânc mai puțină mâncare gătită și mai multe fructe, legume, beau smoothie-uri făcute în casă și mi se pare delicios sorbetul de lămâie!”

Laura Cosoi a făcut publică nașterea celei de-a doua fetițe în seara de 15 august. Cuplul are acum doi copii. De amintit este că Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi, a reuşit să o cucerească pe aceasta după ce aceasta din urmă se despărţise de Smiley. Curticăpean este un om de afaceri potent, însă care vrea să păstreze o limită a decenţei fără a intra în sfera publică.

”Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniştea. Sunt ardelean şi-mi place să-mi păstrez modestia care mă caracterizează. E adevărat, am bănuit ce înseamnă să am o relaţie cu Laura, ştiu că există o anume doză de interes pentru cine este ea. Dar iubirea nu se programează, aşa că-mi asum consecinţele. Laura ştie ce trebuie să spună. Aş vrea să o las pe ea să vorbească despre noi“, spunea acesta în anul 2012.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI