Laura Boghiu de la Visuri la cheie s-a căsătorit într-un peisaj de vis! „Să nu exagerăm”

Laura Boghiu de la Visuri la cheie s-a căsătorit într-un peisaj de vis! „Să nu exagerăm”
Laura Boghiu, nuntă de basm

Clipe minunate pentru Laura Boghiu! Arhitecta celebră de la ‘Visuri la cheie’ s-a căsătorit cu alesul ei într-un cadru superb. Aceasta și-a unit destinul cu partenerul său în Franța. Ea a făcut mărturisiri emoționante despre evenimentul restrâns de care a avut parte.

Laura Boghiu, dezvăluiri despre nuntă: ‘Am fost puțini oameni’

Laura Boghiu s-a căsătorit în Franța cu alesul ei. Arhitecta de la ‘Visuri la cheie’ a visat la o ceremonie restrânsă, într-un cadru intim și de basm. La nuntă au participat doar 30 de persoane. Aceasta s-a decis să își unească destinul cu partenerul ei în secret, așa că nu mulți au știut despre eveniment.

„Ne-am dorit o nuntă restrânsă cu puțină lume. Am fost puțini oameni, cred că 30. Mi-a surâs ideea, Franța, Paris, o poveste. Îl cunosc de 6 ani. Când am ajuns în Franța cred că erau 10 grade.”, a povestit Laura Boghiu în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Ce probleme a avut Laura Boghiu înainte de nuntă: ‘Am zis că nu o mai vreau’

La fel ca orice mireasă, Laura Boghiu s-a confruntat cu o situație stresantă. Arhitecta a descoperit că rochia ei de mireasă avea câteva defecte, așa că a fost nevoită să renunțe la piesa vestimentară cu o zi înainte de nuntă.

Totul este bine când se termină cu bine, mai ales pentru că aceasta a găsit cât se poate de repede o altă rochie de mireasă care i s-a potrivit perfect.

„A fost o nebunie cu rochia, m-am dus la o casă de rochii de mirese în România, am tot făcut modificări la rochie. Cu o zi înainte de nuntă, am descoperit niște găuri la rochie.

Am zis că nu o mai vreau. M-au sunat să îmi aleg altă rochie, am ales-o cu nici 12 ore înainte de nuntă.”, a adăugat arhitecta de la ‘Visuri la cheie’.

„A fost o nuntă mai atipică”

Laura Boghiu a povestit că a avut parte de o nuntă neobișnuită, ținând cont că nu a fost respectată tradiția care are legătură cu dansul mirilor. Cu toate acestea, celebra arhitectă și partenerul ei s-au bucurat enorm de evenimentul restrâns.

„El a stat o perioadă în Franța, are prieteni foarte buni acolo, ne-au fost nași și ne-au ajutat cu toate aranjamentele. Nu am avut dansul mirilor, a fost o nuntă mai atipică.

A fost muzică la nuntă. O zi a durat nunta, să nu exagerăm, am fost 30 de oameni. A fost pentru noi mai mult.”, a mai spus Laura Boghiu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Boghiu (@lauraboghiuofficial)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI