Vedeta de la Pro TV, despre nunta secretă pe care a avut-o de curând. Nimeni nu a aflat vestea cea mare

Vedeta de la Pro TV, despre nunta secretă pe care a avut-o de curând. Nimeni nu a aflat vestea cea mare
O vedetă de la Pro TV s-a căsătorit în secret. Ce a spus despre eveniment?

O vedetă de la Pro TV s-a căsătorit în mare secret. Nimeni nu a aflat de ziua cea mare. Aceasta a fost extrem de discretă în privința marelui eveniment unde i-a avut alături pe cei mai dragi prieteni.

O vedetă Pro TV s-a căsătorit în secret

Este unul din magicienii care reușesc să aducă zâmbetul pe buze multora și le dau o nouă șansă. Laura Boghiu de la ‘Visuri la cheie’ a trăit de curând emoții uriașe în cadrul unui eveniment extrem de important din viața ei. Arhitecta celebră a dezvăluit cum este viața de femeie proaspăt măritată și care sunt planurile ei de viitor.

Cea din urmă a mărturisit că trece printr-o perioadă aglomerată plină de filmări și proiecte personale, momente în care i se face tare dor de o vacanță și de clipe libere. Femeia a mai adăugat că nimic nu este schimbat după nuntă, doar își dă seama că a făcut un pas mare care i-a unit mai tare pe ea și bărbatul care i-a furat inima, lucru care o bucură imens.

„Bună! Sunt bine, mulțumesc! Bănuiți tare bine. (râde). Sunt într-o perioadă foarte aglomerată, cu filmări, cu multe proiecte personale și cu mult dor de vacanțe lungi!

Exact cum mi-am imaginat și cum mi-am dorit: nu s-a schimbat absolut nimic. Îmi dau seama că acest pas ne-a făcut să fim mai uniți, lucru care mă bucură foarte tare.”

„Relația noastră este și mai frumoasă de când am spus „DA”

Laura a mărturisit că relația ei de cuplu este chiar mai frumoasă de atunci și este sigură că bucuriile nu se vor opri aici. Aceasta a spus că dacă pleci cu un sentiment incert la drum și nu ești convins că el/ea ar fi omul potrivit, atunci nu trebuie să faci pasul cel mare.

„Relația noastră este și mai frumoasă de când am spus „DA și sunt sigură că va fi din ce în ce mai frumoasă. Dacă pleci cu un sentiment negativ, cum că relația s-ar putea strica sau dacă nu ești convins că el/ea ar fi THE ONE, sunt de părere că nu ar trebui făcut acest pas.”, a mai mărturisit vedeta.

Ce spune despre copii?

Întrebată dacă își dorește ca pe viitor familia să se mărească, Laura a declarat că ambii visează să fie părinți, dar toate se vor întâmpla la momentul potrivit.

„Îmi doresc să fiu mamă și ne dorim să fim părinți, normal. Când? Se vor întâmpla toate la momentul potrivit! Întrebările de genul ăsta sunt la
ordinea zilei.

Din păcate, toți avem niște percepții clar tipărite în cap, cum că următorul pas după căsnicie ar fi de a deveni părinți. Sunt de părere că toate lucrurile trebuie să se întâmple natural, nu forțat sau că așa trebuie”
Laura Boghiu (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI