Tavi Colen rupe tăcerea despre Alin Oprea și Larisa! Ce au furat cei doi de la el

Tavi Colen rupe tăcerea despre Alin Oprea și Larisa! Ce au furat cei doi de la el

Trupa Talisman anunța, în 2006, că nu va mai urca niciodată pe scenă. Între Tavi Colen și Alin Oprea nu mai era loc de împăcare, ci doar de scandaluri, care s-au accentuat după separarea lor. Au dezvăluit secrete vechi, și-au aruncat acuzații dure și când se credea că timpul și-a făcut treaba, securea războiului a fost dezgropată odată cu divorțul fostului său coleg de trupă de soția Larisa, considerată un pion important atât în destrămarea grupului muzical, cât și a prieteniei dintre el și Alin.

Tavi Colen, despre Alin Oprea și Larisa. Artistul pune la punct lucrurile în cazul trupei Talisman și a divorțului fostului coleg

Alin Oprea și Tavi Colen au cântat în trupa Talisman până în noiembrie 2006, când Tavi s-a retras. Fiecare dintre ei a continuat să cânte pe cont propriu și niciunul nu a vorbit despre adevăratele motive pentru care s-au despărțit. În 2012, declarațiile lui Tavi aduceau unele lămuriri:

„Eu l-am rugat să facă trei lucruri ca să continue. Unu, nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații. Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chesta asta m-a deranjat foarte tare”.

Au furat numele trupei

Replica lui Alin a fost dură: „Nimeni n-o să-mi poată spune vreodată să nu îmi iau soția. Nu știa să cânte live, cânta prost. Nu știa să se îmbrace bine, ei nu i-a plăcut”.

Un alt motiv pentru care Tavi a plecat din trupă a fost faptul că Alin nu a vrut să împartă cu el banii obținuți dintr-un concert de publicitate: „De ce voia să împart banii de pe o creație de-a mea? Pe acel spot nici nu apărea vocea lui. Toate piesele trupei Talisman au fost create de mine”, a argumentat atunci Alin Oprea.

Tavi Colen rupe tăcerea despre Alin Oprea și Larisa! Ce au furat cei doi de la el
Tavi Colen și Alin Oprea

Însă, Alin nu s-a oprit aici: „Nu avea verticalitate și coloană vertebrală. Îl voi da în judecată. S-a numit singur președintele fundației prin fals și uz de fals. Mi-a cântat ilegal piesele”.

După această ceartă, între cei doi nu a mai rămas loc de ”Bună ziua!”, iar peste aceste întâmplări s-a așternut liniștea, până ce Alin Oprea să facă obiectul presei din cauza divorțului de Larisa, mediatizat intens. Cu această ocazie, s-a readus în discuție destrămarea trupei Talisman, dar de această dată s-a arătat și un vinovat: Larisa.

„A încercat să acapareze tot, să o facă pe managerul trupei”

„În urmă cu 21 ani, cu Alin eram ca doi fraţi. Locuiam în aceeaşi vilă. Eu plăteam chiria. Eu cumpărasem şi tot ce era în ea. El nu voia să cumpere nici măcar un pahar. Spunea că o să o facă atunci când va fi la casa lui. După un spectacol la Buzău, a cunoscut-o pe fata asta. Am crezut că este vorba despre o fană, şi atât. Numai că după o vreme m-am trezit cu ea în casă. Şi n-a mai plecat. Ştiţi că acum câţiva ani a mai fost un scandal, când nu mi-am mai vorbit cu Alin.

Iar Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei. Mi-au furat şi numele. „Talisman” pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori.

Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de „Talisman” înapoi. Mi-a închis telefonul când i-am spus astea. De atunci nu ne-am mai vorbit”, a spus Tavi Colen pentru retetesivedete.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI