Larisa Drăgulescu, indecentă la propria sa nuntă. Ce rochie de mireasă provocatoare a avut

Larisa Drăgulescu, indecentă la propria sa nuntă. Ce rochie de mireasă provocatoare a avut
Larisa Drăgulescu, indecentă la propria sa nuntă. Rochia de mireasă purtată

Marian Drăgulescu a ținut prima pagină a ziarelor nu numai cu victoriile atinse în sfera sportului, ci și cu întâmplările din viața personală. Pe prima soție, Laria Drăgulescu, și mama copiilor lui, a cunoscut-o în Reșița. S-au îndrăgostit și s-au căsătorit la scurt timp, pe când gimnastul avea 26 de ani. Mariajul a durat numai două primăveri, aceștia divorțând în 2008.  Viața lor de cuplu a fost ani buni subiect de presă tabloidă. Femeia l-a acuzat pe sportiv că a bătut-o și a înșelat-o, s-au certat pe copii, dar acum apele s-au liniștit. Maria Drăgulescu este într-o relație despre care declară că îl face fericit, iar Larisa tocmai ce s-a recăsătorit.

Larisa Drăgulescu s-a recăsătorit. Imagini de la nuntă

Larisa Drăgulescu a ajuns din nou în fața ofițetului de stare civilă, iar imaginile de la marele eveniment o arată bucuroasă din cale afară. Aceasta a ales să poarte două rochii. Prima a fost lungă și simplă, fără mâneci sau bretele, premițându-i să pluseze cu bustul, fiindcă avea un decolteu răvășitor.

Cea de-a doua a fost ceva mai îndrăzneață, fiind scurtă și cu un decolteu și mai adânc decât primul. Larisa Drăgulescu a anunțat în luna noiembrie a anului trecut că a fost cerută în căsătorie și, deși nu se gândea că va face acest pas prea curând, a răspuns afirmativ la gestul iubitului.

„I-am zis „DA” din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă. Familia mea se bucură pentru mine, indiferent de alegerile mele. Dacă mie îmi este bine și lor le este bine”, a declarat ea pentru Playtech.

„Mi-am așteptat soțul 14 ani” 

„Sâmbătă o să aibă loc cununia civilă, sunt foarte fericită, dar și emoționată, în același timp. Sunt împreună cu această persoană de patru ani, însă nu a fost o relație constantă, ne-am mai despărțit după care ne-am împăcat, eu am mai fost și cu altcineva, însă iată că am rămas cu el, așa a vrut Dumnezeu!

În această perioadă mi-am dat seama că este alesul meu, ne completăm foarte bine. Mi-am așteptat viitorul soț 14 ani. Este un bărbat foarte calm, eu sunt vulcanică, lasă de la el când avem o discuție mai aprinsă. Mă lasă să țip când mă enervez, după care, mă calmez. Nu intervine în acele momente să pună paie pe foc să ne certăm și mai rău”, a mai spus fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI