Lacrimi și durere pentru Ioana Tufaru! Ce s-a întâmplat după ce a ajuns cu soțul la spital

Lacrimi și durere pentru Ioana Tufaru! Ce s-a întâmplat după ce a ajuns cu soțul la spital

Dintr-o familie de artiști, actorul Dan Tufaru și mama Anda Călugăreanu, Ioana nu are parte de viața pe care, probabil, părinții ei au visat-o pentru aceasta. A apărut pe sticlă alături de diferiți parteneri, mai mici chiar și cu un deceniu decât ea, a dansat lasciv în platoul ”Un show păcătos”, a slăbit, datorită unei operații, a luat din nou proporții, apoi a suferit o altă intervenție pentru a ajunge la forma dorită. În vara lui 2019, viața i s-a ordonat, când s-a căsătorit cu Ionuț Mardare, tatăl copilului ei. De această dată, veștile despre ea nu sunt bune, dimpotrivă, anunță lacrimi și durere.

Ioana Tufaru și-a internat soțul în spital, cu pneumonie

Ioana Tufaru și-a anunțat prietenii din mediul virtual că se simte ”cu inima frântă”, după ce a postat locația în care se află alături de soțul ei, Ionuț Mardare. Ce doi se află la Spitalul de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan, din București. Îngrijorați, amicii de pe site-urile de socializare au cerut mai multe detalii despre întâmplare: „Ce s-a întâmplat, Ioana??…Ce ați pățit?! Doamne ferește!! Sunteți bine?! Mă sperii!”. Ioana le-a explicat doar: „Soțul meu, niște probleme! O pneumonie, se pare, l-am internat!”.

„Îmi pare rau, aveti grija…sper sa-i faca si testul de covid..(ca asa e procedura..cica) sanatate maxima!!!”, a scris o altă urmăritoare, preocupată de starea de sănătate a lui Ionuț, în condițiile în care cei cu afecțiuni la plămâni sunt vulnerabili în fața noului virus.

A ajuns la fundul sacului

Ioana Tufaru se descurcă greu cu banii în această perioadă, deoarece soțul ei a intrat în șomaj tehnic, așa cum a fost soarta multor alți români. Aceasta mai are un ajutor de la stat, dar nu îi e de mare folos. Soțul ei primește 1.000 de lei bani de șomaj, sumă care abia le ajunge până la finalul lunii, mai ales că trebuie să aibă grijă și de băiatul lor, Luca.

„Suntem la limită cu banii. Ne descurcăm greu trei persoane. Soțul e în șomaj tehnic, mai ia doar 1.000 de lei. Eu am ajutorul, dar tot e greu”, a declarat Ioana Tufaru pentru Click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI