12 mart. 2024 | 17:56

La ce oră și în ce zile se va difuza Insula de 1 milion. Reality show-ul de pe Kanal D care promite aventură și suspans

Emisiuni TV
La ce oră și în ce zile se va difuza Insula de 1 milion. Reality show-ul de pe Kanal D care promite aventură și suspans
Ce trebuie să facă concurenții

Fanii show-urilor de aventură au toate motivele să fie entuziasmați, deoarece se apropie lansarea celui mai nou spectacol de la Kanal D: „Insula de 1 Milion”. Așteptările cresc odată cu dezvăluirea informațiilor despre participanți și programul de difuzare. La ce oră și în ce zile se va difuza insula de 1 milion, show-ul care promite suspans și aventură.

Insula de 1 milion – show-ul care promite suspans și adrenalină

„Insula de 1 Milion” aduce în fața telespectatorilor o serie de concurenți curajoși, proveniți din diverse medii și cu background-uri interesante.

 Printre aceștia se numără foste figuri cunoscute din alte competiții TV, precum Exatlon sau Bravo, ai stil!, dar și influenceri sau foști concurenți de la Chefi la cuțite. 

Cu un total de 50 de participanți, fiecare își va pune la încercare abilitățile și rezistența pentru a câștiga premiul fabulos.

Vezi și: Cine sunt primii 10 concurenţi de la „Insula de 1 milion”? Data lansării show-ului de pe Kanal D

Printre acești curajoși aventurieri se numără luptători, artiști, consultanți web, creatori de conținut, actori, ingineri software, polițiști, antreprenori, directori de companii, dar și o diversitate de alte profesii și pasiuni. 

Cu toții sunt hotărâți să facă față provocărilor, să adune cât mai multe brățări și să lupte pentru șansa de a pleca acasă cu premiul mare, de un milion de lei.

Prezentatorul emisiunii va fi Cosmin Cernat, iar printre concurenți se numără Maria Diana But, Argentina Rusalina Korobian, Renata Alexandra Matei, Georgiana Moisa, Elena Vâja, Angheliuc Cristian, Filip Alexandu Traian, Dumitru Opincă, Valeriu Alexandru Gabriel, Deak Szilárd, Calbău Alin Vasile, Diana Gomoi, Vlădaia Maria-Magdalena, Sandu Ciprian, Alexandru Petruț, Miuleasa Adina Maria sau Olaru Iulian.

La ce oră și în ce zile se va difuza Insula de 1 milion

„Insula de 1 Milion” își va face debutul pe micile ecrane sâmbătă, 16 martie, de la ora 21:00, exclusiv la Kanal D. 

Pentru cei nerăbdători să se avânte în aventură alături de concurenți, există vești bune: show-ul va fi difuzat de trei ori pe săptămână, oferind o doză generoasă de suspans și adrenalină.

Cine va prezenta „Insula de 1 milion” la Kanal D. Anunțul oficial, este foarte cunoscut

Premiera va avea loc pe 16 martie, de la ora 21.00, urmând să fie difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21.00, iar lunea de la ora 20.00.

În fiecare weekend show-ul, care se petrece în Republica Dominicană, va prezenta întrecerile pline de provocări și încercări ale participanților. 

Sâmbătă și duminică se va difuza în prime-time, de la ora 21:00.

În fiecare luni, show-ul va începe la ora 20:00, continuând povestea captivantă a luptei concurenților pentru premiul de un milion de lei.

Ce trebuie să facă concurenții

Fiecare dintre cei 50 de concurenți care participă în show-ul din Republica Dominicană va purta o brățară la mână în valoare de 20.000 de lei. Toate brățările purtate de toți concurenții valorează 1.000.000, miza finală a jocului.

„Insula de 1 milion”, cea mai nouă emisiune concurs de la Kanal D, se bazează pe un element surpriză! Cum vor primi concurenții 20.000 lei chiar la începutul competiției

Concurenții trebuie să strângă cât mai multe brățări în urma probelor, pe măsură ce competitorii sunt eliminați sau părăsesc insula. 

Este un joc plin de adrenalină, suspans, dar și strategie. 

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Capital.ro
Când pică Paștele în 2025. Se întâmplă asta o dată la câțiva ani
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
CUTREMUR în RomâniaI! UNDE s-a SIMȚIT cel mai PUTERNIC
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro