15 feb. 2024 | 19:44

Cine va prezenta „Insula de 1 milion” la Kanal D. Anunțul oficial, este foarte cunoscut

Emisiuni TV
Cine va prezenta

În mijlocul junglei, natura are propriile legi. 50 de concurenți vor fi supuși, mai mult sau mai puțin, acestora. O singură persoană va fi martoră la toate provocările de pe micul ecran. Este oficial! S-a aflat cine va fi prezentatorul reality-show-ului „Insula de 1 milion” de la Kanal D.

Unde se va filma reality-show-ul „Insula de 1 milion”

În mijlocul junglei din Republica Dominicană, locul în care a început povestea aventurilor difuzate de-a lungul timpului de Kanal D, se va filma marele experiment social „Insula de 1 milion”. 50 de concurenți din diferite categorii de vârstă și din medii sociale diferite vor lupta pentru marele premiu.

Nu mai puțin de 1 milion de lei se pune la bătaie pentru reality-show-ul al cărui format a fost cumpărat recent de conducerea Kanal D. Concurenții vor lupta, în mod individual, pentru marele premiu, însă vor fi nevoiți să și interacționeze cu alții. Vor forma alianțe, prietenii, dar fără doar și poate și dușmănii.

Află detalii: Noua emisiune care va face concurență Survivor All Stars! Vor fi 50 de concurenți la „Insula de 1 milion” VIDEO

Cine va prezenta show-ul „Insula de 1 milion” de la Kanal D

Data exactă a difuzării reality-show-ului „Insula de 1 milion” nu a fost făcută publică. Totuși, Kanal D a dezvăluit joi seară, 15 februarie 2024, cine va prezenta emisiunea-fenomen. Prezentatorul este unul cunoscut românilor – nimeni altul decât realizatorul TV Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat/ Sursă: Facebook

Cosmin Cernat a dezvăluit că a primit vestea deciziei de a prezenta reality-show-ul „Insula de 1 milion” cu multă bucurie, dar și cu foarte multă emoție din două considerente: formatul emisiunii și experiența lui în mass-media, în anul 2024 împlinindu-se trei decenii de când activează în domeniu.

Ce spune Cosmin Cernat despre „Insula de 1 milion”

„Sunt extrem de emoționat și bucuros. Nu exagerez, (…) o să ducem noțiunea de reality la un alt nivel, la next level. Ne întoarcem la origini. În Republica Dominicană se va filma, în locul în care a început povestea noastră de succes”, a declarat Cosmin Cernat la Kanal D.

Prezentatorul reality-show-ului a vorbit și despre suma de bani pusă la bătaie pentru concurentul care va fi declarat câștigător. Este vorba despre 1 milion de lei, cea mai mare sumă înregistrată în astfel de contexte în televiziunea din România.

Concurenți de 18 ani, dar și de peste 60 de ani își vor încerca norocul în Republica Dominicană

Cât despre concurenți, aceștia sunt 50 la număr, așa cum știm deja. Cosmin Cernat a subliniat că ei provin din pături sociale diferite și – foarte interesant – din categorii de vârstă diverse.

„Sunt care au 18 ani, sunt care au peste 60 de ani. Este o emisiune pentru oricine”, a spus Cosmin Cernat, explicând totodată că banii vor juca un rol important în show, ei fiind cei care scot la iveală și ce este bun într-un om, dar și ce este rău.

La „Insula de 1 milion” de la Kanal D se vor naște alianțe și prietenii, dar și dușmănii și comploturi. Cu toate că este vorba despre o competiție individuală, alianțele sunt extrem de importante în acest show.

Află detalii: „Insula de 1 milion”, cea mai nouă emisiune concurs de la Kanal D, se bazează pe un element surpriză! Cum vor primi concurenții 20.000 lei chiar la începutul competiției

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro