La ce facultate merge Irina Tănase. Ce vrea să facă iubita lui Liviu Dragnea

La ce facultate merge Irina Tănase. Ce vrea să facă iubita lui Liviu Dragnea
La ce facultate merge Irina Tănase.

La ce facultate studiază Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Frumoasa blondină în vârstă de 28 de ani este în al doilea an de facultate, după ce pe primul l-a încheiat cu brio, fără nicio restanță.

La ce facultate merge Irina Tănase

Irina Tănase studiază Dreptul la o facultate privată. Mai exact, ea studiază la ”Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative”, din cadrul Universitatății Spiru Haret.

Irina Tănase a ales să urmeze cursurile cu frecvență normală, dar anul trecut nu prea a avut ocazia să meargă la școală deoarece orele s-au mutat în online, din cauza pandemiei. Irina Tănase plătește 4.800 de lei pe an (aproape 1.000 de euro) ca taxă de școlarizare, conform wowbiz.ro. 

Iubita lui Liviu Dragnea vrea să devină judecător și crede că o carieră în magsitratură i se potrivește de minune. Ea exclude însă din start meseria de procuror. Însă Irina Tănase și-a început deja pregătirea pentru viitoarea carieră cu propriul biroul de mediere deschis în urmă cu doi ani, alături de o bună prietenă. Blonda lui Dragnea a și absolvit un curs de mediator autorizat în vremea în care iubitul ei a fost în închisoare.

Irina Tănase a investit și în imobiliare

Irina Tănase este deja la a doua facultate, ea absolvind în trecut cursurile Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Internaționale, iar în timpul primei studenții s-a angajat ca secretară la o companie controlată de Sebastan Ghiță.

În anul 2013, Irina Tănase ea a participat ca voluntar la organizarea congresului PSD din 2013, iar după câteva luni, a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării. După alte două luni, Irina Tănase a ajuns asistenta lui Liviu Dragnea, cu un salariu lunar de aproximativ 1.300 de lei.

De menționat este că în urmă cu doi ani, Irina Tănase ar fi investit câteva sute de mii de euro în imobiliare. Potrivit Rise Project, ea a achiziționat un apartament în apropiere de Palatul Parlamentului, dar și două terenuri cu ieșire la lac, în județul Ilfov, investind peste 350.000 de euro, din care 260.000 de euro ar fi costat numai apartamentul situat într-un bloc interbelic, cu 4 etaje.

Liviu Dragnea, fostul lider PSD și președinte al Camerei Deputaților, a fost recent eliberat din închisoare. El a petrecut doi 2 ani în spatele gratiilor, în dosarul angajărilor fictive de la Consiliul Județean Teleorman. Iar Irina Tănase, iubita lui oficială, l-a așteptat în tot acest timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI