Liviu Dragnea, un nou dosar penal. DNA îl cercetează pentru vacanțele cu Irina Tănase. Ce ar fi făcut fostul lider PSD

Liviu Dragnea, un nou dosar penal. DNA îl cercetează pentru vacanțele cu Irina Tănase. Ce ar fi făcut fostul lider PSD
Fostul lider PSD are un nou dosar DNA

După eliberarea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea credea că a scăpat de problemele cu justiția. Din păcate nu a fost așa. Imediat după eliberare, procurorii DNA anunțau alte două dosare penale. Acum Liviu Dragnea se pare că este urmărit de ghinioane, având în vedere apariția unui al treilea dosar făcut de DNA pe numele său.

Liviu Dragnea se pregătește de lansarea unui nou partid politic

Pe 15 iunie Liviu Dragnea era eliberat după doi ani și jumătate de detenție la Penitenciarul Rahova. În primele sale declarații, fostul lider PSD anunța că pentru moment nu se gândește la o revenire în politica românească.

Tot atunci, la nici 24 de ore de la eliberarea sa, procurorii DNA anunțau declanșarea a două urmăriri penale. Prima legată de afacerea Tel Drum și cea de a doua având ca subiect deplasarea sa în Statele Unite ale Americii, la învestirea lui Donald Trump.

Un nou partid construit de fostul politician PSD

La aproape două luni de la eliberare se vorbește deja de planurile lui Liviu Dragnea de a lansa un nou partid politic. Surse apropiate spun că noua formațiune politică se va numi Alianța pentru România (ApR). Alături de Liviu Dragnea, la conducerea ApR, va veni și unul din apropiații acestuia, Codrin Ștefănescu.

Un alt nume important în politica românească a ultimilor ani, care va veni alături de Liviu Dragnea, este Teodor Meleșcanu, fost Ministru de Externe. Planurile fostului lider PSD, au fost confirmate atât de purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, dar și de actualul președinte PSD, Marcel Ciolacu.

Fostul lider PSD are un nou dosar DNA

Deși planurile acestuia sunt mari, după cum au confirmat foștii săi colegi de partid, Liviu Dragnea nu pare a scăpa de procurorii DNA. Astăzi au apărut informații despre un nou dosar instrumentat pe numele acestuia. Conform unor surse judiciare, noul dosar ar avea legătură cu vacanțele fostului lider PSD alături de Irina Tănase.

Acesta ar fi folosit banii statului în vacanțele exotice pe care le-a avut alături de iubita sa, și alături de alți apropiați. Fostul politician PSD, în perioada în care a deținut funcții importante, ar fi mers în destinații exotice, precum Maldive, Republica Dominicana sau Seychelles, pe banii statului.

Banii folosiți în aceste sejururi costisitoare, mai spun sursele, ar fi fost bani proveniți din interiorul partidului, bani bugetați de către stat. Nu se știu exact sumele în cauză, dar este dat mai mult ca sigur acest nou dosar penal. Rămâne să vedem când și ce se va comunica de către procurorii DNA în acest caz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI