La ce face reclamă Irina Tănase după eliberarea lui Liviu Dragnea. Vrea să dea lovitura, cât costă tot

La ce face reclamă Irina Tănase după eliberarea lui Liviu Dragnea. Vrea să dea lovitura, cât costă tot
Cum să faci bani rapid. Rețeta propusă de Irina Tănase

Poate din plictiseală, poate chiar din lipsa finanțelor, unii dintre noi apelăm la diferite soluții rapide de a câștiga bani. Se pare că celebra Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a optat și ea pentru o astfel de soluție. Nu se știu foarte multe lucruri despre site-ul pe care aceasta îl promovează. Cert este că Irina spune că face bani și că-i merge bine, sau cel puțin, aparent, este așa.

Cum să faci bani rapid. Rețeta propusă de Irina Tănase

În toată perioada cât iubitul, Liviu Dragnea, a fost încarcerat, Irina Tănase nu a stat deloc. A încercat să es autosusțină profesional și financiar. Cel puțin asta reiese din reclama pe care o face pe Instagram la soluții rapide cu câștiguri financiare. Site-ul la care face referire este, aparent, unul sigur și serios. Dar la o mai atentă analiză, pentru cineva cu ceva cunoștințe ar putea părea dubios.

Într-una din postările sale de pe Instagram, Irina Tănse vorbește la superlativ de așa-zisele cursuri de independență financiară. Nu ar fi nici prima și nici ultima care vorbește de lucruri de genul acesta. Numai că partea, cel puțin ciudată, este implicarea iubitei lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, în scheme de acest gen.

“Atât de bun încât merge chiar şi duminică seara! Cursul ăsta e tot ce îţi trebuie pentru a porni pe calea spre libertate financiară!

(Nu pot să pun swipe up, dar pun link în bio pentru cine e curios şi interesat de subiect)”, scria Irina Tănase într-un InstaStory.

E posibil. Și realizabil”

Tânăra parteneră a fostului lider PSD Liviu Dragnea, în aceeași postare pe Instagram, scrie destul de mult despre acest curs. Ba mai mult oferă și prețurile pentru acesta, variind între 50 și 137 de euro, cu tot cu bonusuri. Nu se știe clar de ce Irina Tănase s-a apucat să facă reclamă unor astfel de cursuri, dar, conform celor relatate de ea, are succes.

Pe scurt, genul acesta de cursuri, așa-zise motivaționale și de independență financiară, în general sunt scheme Ponzi, prin care „băieții deștepți” reușesc să scoată sume modice de la cei aflați într-o anume situație personală și financiară. Fiind convinși de rețeta succesului, unii apelează la astfel de cursuri, în speranța că vor avea ceea ce majoritatea își dorește, bani și prosperitate.

Într-o astfel de siutație, sau cel puțin aparent, ne invită și Irina Tănase prin reclama făcută acestui gen de cursuri. Nu știm cum a ajuns Irina Tănase în postura de a face reclamă site-ului în cauză, aparținând unui motivator, dar cert este că nimic nu este ceea ce pare, la prima vedere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI