La 56 de ani, fosta primă doamnă a țării a defilat în lenjerie intimă, în văzul tuturor! Carla Bruni a atras toate privirile FOTO

de: Ștefan R. Apostol
16 10. 2024

În 2008, Carla Bruni a devenit prima doamnă a Franței după căsătoria cu Nicolas Sarkozy, președintele Franței din acel moment. Această poziție a adus-o în centrul atenției internaționale, amplificându-i popularitatea și influența. Astăzi, la 56 de ani, fosta primă doamnă a țării a defilat în lenjerie intimă, în văzul tuturor, iar Carla Bruni a atras toate privirile.

Carla Bruni, de la fotomodel, la cant-autor

Astăzi toată lumea o cunoaște prin prisma mariajului cu fostul președinte francez, Nicolas Sarkozy. Dar, cu mult timp înainte, frumoasa Carla Bruni avea deja o carieră în muzică și în aparițiile pe cat-wlak-ul caselor de modă din Franța și nu numai.

Născută Carla Gilberta Bruni Tedeschi la 23 decembrie 1967 în Torino, Italia,  într-o familie bogată care s-a mutat în Franța când avea șapte ani, a devenit model la vârsta de 19 ani și și-a câștigat propria avere și faimă prezentând pentru cele mai importante case de modă, printre care Dior, Chanel și Versace.

Zece ani mai târziu a renunțat la modeling pentru a se concentra asupra muzicii, iar în 2002 și-a lansat primul album, „Quelqu’un m’a dit”. A fost un succes, stilul ei excentric și vocea suavă au fost aclamate de public, iar diferite piese de pe acest prim album au fost folosite în filme, seriale TV și într-o campanie publicitară H&M.

La prima doamnă a Franței

În februarie 2008 s-a căsătorit cu Nicolas Sarkozy și, pentru o vreme, activitatea sa muzicală a încetinit, deoarece a ales să își susțină soțul, care era pe atunci președintele Franței, în perioada anilor 2007-2012.

Cu toate acestea, ea a continuat să înregistreze cu alți artiști, cum ar fi Harry Conick Jr și să cânte pentru Nelson Mandela la cea de-a 91-a aniversare a acestuia la New York.

 

Carla Bruni a apărut și în filmul lui Woody Allen 2011 Midnight in Paris, spunând, de asemenea, că în această perioadă nu a încetat niciodată să scrie, chiar dacă nu a avut timp să exerseze chitara sau să cânte în fiecare zi.

La 56 de ani, fosta primă doamnă a țării a defilat în lenjerie intimă

Zilele trecute, în cadrul celebrului eveniment „Săptămâna Modei la Paris”, lumea avea să aibă parte de un moment incendiar, spectaculos și plin de lux.

După aproape patru decenii de carieră pe podium, Carla Bruni a revenit în acest an, și nu oricum. La 56 de ani, fosta primă doamnă a țării a defilat în lenjerie intimă, în văzul tuturor, și a atras toate privirile.

Modelul, muzicianul și fosta primă doamnă a Franței, în vârstă de 56 de ani, va participa marți seară la Victoria’s Secret Fashion Show, marcând prima „și probabil ultima” sa apariție în cadrul extravaganței de lenjerie intimă, după cum a glumit chiar celebra fostă primă doamnă a Franței.

„La vârsta mea, este foarte emoționant și foarte copleșitor, într-adevăr. Pentru că, știi tu, nimeni nu se obișnuiește să fie pe o pistă, indiferent de cât de mult au făcut-o.

Este distractiv să devin un Înger. Voi avea aripi! Singurul meu regret este că soțul meu nu este aici. Ar fi făcut un atac de cord!”, a adăugat ea, referindu-se la fostul președinte francez Nicolas Sarkozy.

 

Contribuția frumoasei Carla Bruni la cultură și societate

Carla Bruni a adus o contribuție semnificativă nu doar în domeniul artei, ci și în cel al politicii sociale. Activitățile sale ca primă doamnă au inclus participarea la campanii de conștientizare privind problemele legate de educație, sănătate și cultură.

Carla Bruni a fost un susținător fervent al educației pentru tineri, dorind să îmbunătățească accesul la oportunități pentru toate persoanele, indiferent de mediul din care provin. Apreciată nu doar pentru stilul său, ci și pentru angajamentul său față de cauze importante, Carla Bruni a reușit să redefinească rolul primei doamne.

Prin acțiunile sale, ea a demonstrat că influența poate fi utilizată pentru a aduce schimbări pozitive în societate. În plus, călătoriile sale oficiale și întâlnirile cu lideri mondiali au amplificat vocea Franței pe scena internațională, oferindu-i o platformă pentru a discuta despre probleme globale.

Carla Bruni este o personalitate multifacetică, care a reușit să se impună în diverse domenii, de la modă la muzică și politică. Viața și cariera sa reflectă o combinație unică de talent, dedicare și pasiune, făcând-o o figură de referință nu doar în Franța, ci și la nivel global.